Ostavio bebu u kolima, pa otišao u striptiz klub (VIDEO)

Mladi otac je zanemario svoje dete ostavivši ga tri sata u automobilu, a policajac koji je primetio devojčicu morao je da razbije prozor vozila da bi je izvadio

  • 3

Endru Sosa (21) uhapšen je na Floridi nakon što je ostavio novorođenče u zaključanom automobilu, na parkingu striptiz kluba, dok se on zabavljao u noćnom provodu.

Sosa je u automobilu ostavio četvoromesečnu devojčicu i odmah potom je uhapšen zbog zanemarivanja deteta. Bebu je iz automobila oslobodio policajac, koji u trenutku kada je video devojčicu nije bio na dužnosti. Policajac je bebu video u automobilu nešto posle deset časova uveče i morao je da razbije prozor kola da bi je izvadio.

Devojčica se preznojavala i bila prekrivena povraćkom, a zbog dehidracije je odvedena u dečju bolnicu. Srećom, očekuje se da će sa bebom biti sve u redu. Ona je zaključana u automobilu provela tri sata, dok je Sosa bio u striptiz klubu. Slučaj je preuzela socijalna služba, a Sosi je na sudu određena kaucija od 100.000 dolara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partybreaker

    9. decembar 2013 | 14:55

    Duuuga robija I velika novcana kazna za ovo...

  • Alex

    9. decembar 2013 | 13:41

    U Americi bivate kaznjrni ako dete ostavitr bez nadzora pa cak i u sopstvenoj kuci i to ne samo ako je beba... a kod nas to bas nije slucaj, ostavite dete u kolima da odete do trafike i neko vam ukrade kola ..desavalo se nazalost i roditelji nisu odgovarali, u Americi bi odgovarali samo tako. Ne lupajte dok ne znate a budala ima svuda opet nazalost

  • Marrina

    9. decembar 2013 | 13:10

    Amerika,sta drugo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA