• 4

DIREKTOR PSOVAO NOVINARKU: P***a vam materina! (AUDIO)

Uroš Parlić, direktor Turističke organizacije Niša, pozvao novinarku "Južnih vesti" Sanju Janačković i vređao je zbog objavljenog teksta

  • 4

Nezadovoljan zbog pisanja o zatvarenom Turističkom info-centru u Nišu na dan otvaranja Svetskog prvenstva u rukometu, Uroš Parlić, direktor Turističke organizacije u ovom gradu, pozvao je novinarku Sanju Janačković i vređao je.
Njegov telefonski poziv usledio je neposredno nakon što je objavljen tekst "Zatvoren info-centar TON-a pred početak prvenstva".

Njegova primedba odnosila se pre svega na naslov, s obzirom na to da je pre nekoliko dana otvoren nov info-centar u Dušanovoj ulici, što inače i piše u prvoj rečenici teksta.
https://soundcloud.com/novinar/uro-parli-psuje-novinarku-ju
Informacija o otvaranju info-centra u Dušanovoj nije nigde do sada bila objavljena. Nema je ni na vratima danas zatvorenog info-centra u Voždovoj, niti na sajtu Turističke organizacije Niša.
Inače, Turistički info-centar u Voždovoj ulici, stotinak metara od samog centra grada, zatvoren je petnaestak dana pred otvaranje Svetskog prvenstva u rukometu za žene koje se igra u Nišu - zbog renoviranja, koje bi, kako je navedeno, trebalo da traje još četiri dana.
(Telegraf.rs / Izvor: Južne vesti)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    Tačka Bekime, tačka. A fini arnauci upadaju kod seljaka i kradu traktor, plugove, seno. Ne vredi takve ljude zvati stokom. To su lešinari! E ova dileja u klipu je gospodin za vas Bekime!

  • Bekim

    Srpska kultura

  • nikola

    Bitanga stranačka!!! Najeo se hoštapler pa psuje!! Nepismeni i bahati kvazi direktori!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima