NESREĆA NA AUTO-PUTU: Troje mrtvih, lekari se bore za život devojčice!

U saobraćajnoj nesreći kod Begaljičkog brda poginuo bračni par iz Makedonije i njihov trogodišnji sin. Ugrožen život dvanaestogodišnje devojčice, izjavio za Telegraf.rs portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović

  • 0

Tri osobe su poginule i još toliko osoba je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Beograd-Niš kod Begaljičkog brda.

Portparol Kliničkog centra Srbije za Telegraf.rs je izjavio da su u Urgentni centar dovezeni dečak od tri godine, koji je podlegao povredama, i devojčica od 12 godina čiji je život ugrožen. Ona se nalazi na intenzivnoj nezi Urgentnog centra, dok je stanje dva povređena muškarca stabilno.

Nesreća se dogodila oko 17 sati prilikom sudara kamiona leskovačkih registarskih oznaka i putničkog automobila slovenačkih tablica, navela je policija.

Kako su rekli u saobraćajnoj policiji, dve odrasle osobe iz putničkog vozila slovenačkih registarskih oznaka su podlegle povredama na licu mesta. Dečak i devojčica su bili u putničkom vozilu, a teške povrede zadobili su i vozač i suvozač kamiona.

Svi putnici iz automobila su državljani Makedonije.

Nesreću je izazvao vozač automobila koji je vozio levom trakom autoputa i preprečio put kamionu koji se kretao srednjom, potvrđeno je u MUP-u.

(Telegraf.rs / Agencije / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA