Podgorica: Uhapšen policajac koji je uzeo mito

Crnogorska policija je, pored podgoričnog saobraćajca osumnjičenog za primanje mita, uhapsila još četiri osobe zbog podmićivanja saobraćajne policije

  • 3

Pripadnik podgoričke saobraćajne policije Z. Ð. (36) uhapšen je danas zbog primanja mita, saopštila je Uprava policije Crne Gore. Policija je navela da su uhapšene još četiri osobe - V. D. (34) i M. R. (24) iz Podgorice, R. M. (54) iz Mojkovca i državljanin Rusije A. G. (52), koji su osumnjičeni za davanje mita.

Uprava policije je saopštila da je Z. Ð. počinio krivično delo jer je od navedenih lica tražio i primao novac kako im ne bi pisao novčane kazne ili prekršajne prijave za saobraćajne prekršaje.

- Sumnja se da su uhapšeni počinili krivično delo tako što su dali novac policajcu Z. Ð., a u cilju izbegavanja kazne za prekršaj iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima - navodi se u saopštenju. Dodaje se da su osumnjičeni policajac i ostala četiri lica, uz krivičnu prijavu, privedeni u Tužilaštvo u Podgorici.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA