GLUPAN: Slikao se sa ukradenim novcem, policija ga odmah uhapsila (FOTO)

Mladić sa Floride Depri Džonson postavljao je na Instagram slike na kojima pozira sa ukradenom robom i pištoljima zbog čega je uhapšen. Džekson bio vođa bande koja se tereti za 40 pljački. U njegovom stanu pronađena je ukradena roba u vrednosti od 250.000 dolara

  • 4

Hvalisavi lopov jednako je što i veliki glupan jer kako bismo drugačije opisali slučaj Amerikanca sa Floride Deprija Džonsona (19) koji je uhapšen nakon što je na Instagram okačio fotografije sa ukradenom robom i novcem.

Mladić je na svom profilu ostavljao veliki broj slika na kojima pozira sa pištoljima, novcem i nakitom. Policija, koja je pratila Džeksona na toj društvenoj mreži, uhapsila je tinejdžera u njegovom stanu.

Povod za njegovo privođenje jeste što je Džeksonu, koji je ranije hapšen zbog više kriminalnih dela, nije dozvoljeno da ima vatreno oružje. Momak to očigledno nije znao, pa je pozirao sa pištoljem u ruci.

Kako prenose američki mediji, Džonson je čak prilikom hapšenja, na pitanje policajaca koje mu je zanimanje, odgovorio: "Lopov"!

Mediji prenose da je Džekson bio vođa bande koja se tereti za 40 pljački. U njegovom stanu pronađena je ukradena roba u vrednosti od 250.000 dolara, kao i dva pištolja i municija.

Protiv Džonsona je podignuta optužnica i on je trenutno u pritvoru. Kaucija za njegovo puštanje da se brani sa slobode iznosi 60.000 dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA