Uhapšen Crnogorac zbog višemesečnog zlostavljanja i mučenja invalida!

Zbog zlostavljanja teškog invalida V.S. (46) iz Bora, policija je uhapsila B.S. (28) iz Crne Gore. B.S. je živeo u stanu V.S. kao podstanar, ali ga je prislio da taj stan proda, nakon čega su prešli da žive u kući u selu kraj Bora, gde je mučenje nastavljeno

  • 4

Policija u Boru uhapsila je B.S. (28), iz Crne Gore, koji se sumnjiči da je od maja ove godine zlostavljao i mučio teškog invalida V.S. (46), iz Bora.

B.S. se tereti da je V.S. u tom periodu više puta tukao, kao i da ga je naterao da mu da ovlašćenje da raspolaže njegovom invalidskom penzijom, uz pretnju da će ga ubiti ako bude o tome pričao.

B.S. je živeo u stanu V.S. kao podstanar, ali ga je prislio da taj stan proda, nakon čega su prešli da žive u kući u selu kraj Bora, gde je mučenje nastavljeno.

Nakon otkrića, lekari su ustanovili da je V.S. polomnjen nos, kao i da ima više starijih povreda, koje su nastale poslednjih meseci.

V.S. je, kada je imao 12 godina, preživeo saobraćajnu nesreću, u kojoj su mu poginuli roditelji, a on ostao invalid.

B.S. je određen pritvor do mesec dana.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lvan

    11. decembar 2013 | 18:41

    Ne pritvor, u bokserski klub neki i nek se malo momci izivljavaju na njemu. Govedo

  • ica

    11. decembar 2013 | 21:06

    Tuga:(((

  • Zoran2

    12. decembar 2013 | 09:20

    zbog ovakvih stvari je ono staro oko za oko, zub za zub i bilo aktuelno vekovima....rodbina je sama kažnjavala prestupnike jer je bila odgovorna za ponasanje i nanetu stetu drugim ljudima...koliko bi manje lopova bilo sa ovakvim pristupom....Putin je xoneo zakon da rodbina terorista odgovara za stetu...kada će se doneti zakon da rodbina odvovara i za lopove?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA