• 4

Uhapšen Crnogorac zbog višemesečnog zlostavljanja i mučenja invalida!

Zbog zlostavljanja teškog invalida V.S. (46) iz Bora, policija je uhapsila B.S. (28) iz Crne Gore. B.S. je živeo u stanu V.S. kao podstanar, ali ga je prislio da taj stan proda, nakon čega su prešli da žive u kući u selu kraj Bora, gde je mučenje nastavljeno

  • 4

Policija u Boru uhapsila je B.S. (28), iz Crne Gore, koji se sumnjiči da je od maja ove godine zlostavljao i mučio teškog invalida V.S. (46), iz Bora.
B.S. se tereti da je V.S. u tom periodu više puta tukao, kao i da ga je naterao da mu da ovlašćenje da raspolaže njegovom invalidskom penzijom, uz pretnju da će ga ubiti ako bude o tome pričao.

B.S. je živeo u stanu V.S. kao podstanar, ali ga je prislio da taj stan proda, nakon čega su prešli da žive u kući u selu kraj Bora, gde je mučenje nastavljeno.
Nakon otkrića, lekari su ustanovili da je V.S. polomnjen nos, kao i da ima više starijih povreda, koje su nastale poslednjih meseci.
V.S. je, kada je imao 12 godina, preživeo saobraćajnu nesreću, u kojoj su mu poginuli roditelji, a on ostao invalid.
B.S. je određen pritvor do mesec dana.
(G. S.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saraji

    Pritvor od mjesec dana... Stamota .. Treba drzava da sredu da mu se ponovo vrati stan. A tog psihopatu zatvori u psihijatrisku bolnicu, bez prava izlaska

  • Zoran2

    zbog ovakvih stvari je ono staro oko za oko, zub za zub i bilo aktuelno vekovima....rodbina je sama kažnjavala prestupnike jer je bila odgovorna za ponasanje i nanetu stetu drugim ljudima...koliko bi manje lopova bilo sa ovakvim pristupom....Putin je xoneo zakon da rodbina terorista odgovara za stetu...kada će se doneti zakon da rodbina odvovara i za lopove?...

  • ica

    Tuga:(((

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima