BANJALUKA: Supruga "podmetnula" mužu dvoje tuđe dece

Par iz Banjaluke bio je u braku 13 godina i imali su dvoje dece. Međutim, suprug je posle DNK analize utvrdio da on nije biološki otac

  • 20

Banjalučaninu M. Š. ceo svet srušio se pre dva meseca kada je DNK analiza pokazala da dvoje maloletne dece koje je stekao u trinaestogodišnjem braku i kojima se obradovao kao svaki otac - nisu njegova!

U potresnoj ispovesti za Pressrs.ba, on tvrdi da je do ovog šokantnog saznanja došao tek tokom brakorazvodne parnice, kada su, kako naglašava, "sve gadosti njegove bivše supruge isplivale na površinu"!

- Venčali smo se pre 13 godina, ali jedno vreme nismo mogli da imamo dece. Na vantelesnu oplodnju otišli smo 2006. godine, ali je trudnoća završila spontanim pobačajem. Nakon dve godine, moja supruga je ponovo ostala u drugom stanju i rodila zdravo dete - priča M. Š.

- Međutim, odmah na početku trudnoće počela je čudno da se ponaša, u smislu da je postala provokativnija i razdražljivija, ali sam to pripisivao stanju u kojem se nalazila. Drugo dete na svet je došlo pre nepune tri godine i bilo mi je čudno da baš nimalo ne liči ni na koga iz moje porodice, ali se tada nisam preterano bavio time - priča on.

Prema njegovim rečima, još dok je drugo dete bilo beba od dva-tri meseca, supruga je krenula da izlazi iz kuće i da se vraća u "sitne sate" pod, kako naglašava, totalno suludim izgovorima.

- Zamislite da se neko od zubara vraća u tri časa iza ponoći i da kasni zato što je "gužva na mostu"?! Stalno ju je neko zvao telefonom, ali je govorila da su to "samo prijateljice". Smatrajući da nam oboma treba malo "odmora", u aprilu prošle godine iselio sam se iz stana i smestio se kod rođaka, ali sam se nadao pomirenju - priča M. Š.

Ipak, one nije htela da prihvati njegovu ruku pomirenja, pa je u julu ove godine podnela zahtev za razvod braka.

- Neki đavo mi nije dao mira, pa sam početkom oktobra sa decom otišao na DNK analizu, koja je pokazala da im ja nisam biološki otac! Nemam reči da opišem kako sam se osećao! Tresao sam se kao prut, malo je falilo da padnem u nesvest. To je nešto najgore što mi se desilo u životu, to je kao da ste fizički izgubili decu - kaže muškarac.

On dodaje da mu je bivša žena rekla da odgovor na pitanje ko je otac može da kaže samo u crkvi, a da je njemu u jednoj SMS poruci napisala da će o tome ćutati, jer ne želi da ruši bilo čiji brak.

- Od tada imam ozbiljne srčane probleme, zbog kojih moram da pijem lekove. Uništen sam i fizički i psihički i ne znam kako ću dalje. Međutim, sve što želim je da se što pre "pronađu" očevi ove nesrećne dece, jer ona nisu ništa kriva - poručuje on.

S druge strane, D. J., koju M. Š. optužuje za blud i gramzivost, kaže da su sve reči njenog bivšeg muža rezultat povređene sujete.

- Oba deteta sam rodila veštačkom oplodnjom, što je on veoma dobro znao. Naravno da deca nisu njegova, jer on i ne može da ima decu. Zato se i čudim zašto reaguje na ovaj način?! S vremenom sam shvatila da ne mogu i ne želim da živim sa njim, zbog čega sam i podnela zahtev za razvod - kaže ona.

(Telegraf.rs / Izvor: Pressrs.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serb_BL

    13. decembar 2013 | 14:22

    Ne samo da si ga kaznila sa tih 13 godina braka nego si mu i ceo zivot upropastila. Volio je i pazio tudju decu! Kako je sada tom coveku samo on zna.?

  • kalabaster

    13. decembar 2013 | 14:25

    Kurva ko kurva, u hag... ;-)

  • G

    13. decembar 2013 | 14:25

    Na kolac sa ovakvom..nenamascen!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA