HLADNOKRVNO: Muškarac ubija ljude po kazinu zbog 30 dolara (VIDEO)

Na snimku se vidi rasprava u jednom hotelu u Las Vegasu nakon koje Bendžamin Freizer puca po osoblju hotela i tom prilikom ubija šefa obezbeđenja, a dva radnika teško ranjava

  • 0

Sigurnosne kamere unutar Hotela Bali u Las Vegasu zabeležile su snimak pucnjave u kojoj je pobesneli gost Bendžamin Freizer ubio jednog radnika, dok je dvojicu teško ranio, i sve to zbog 30 dolara.

Na snimku se vidi rasprava nakon koje Freizer ispaljuje dva metak u pravcu menadžera, kog je rafal pogodio u ruku. On se zatim okreće ka radniku u kog ispaljuje sledeći hitac koji ga pogađa u stomak. Freizer dalje nastavlja da puca po kazinu sve dok mu šef obezbeđenja nije skočio na leđa, savladao ga i oduzeo mu pištolj.

Međutim, Freizer je u toku borbe u njega ispalio nekoliko hitaca koji su bili smrtonosni. Iako su ostali radnici obezbeđenja priskočili u pomoć i sprečili dalju tragediju, njihov šef nije preživeo.

Čitava drama je počela jer se ubica posvađao sa menadžerom oko duga za hotelske usluge koji je iznosio čitavih 30 dolara. Očigledno je i ta suma bila dovoljna da razbesni Freizera.

Iako se ovaj zločin dogodio krajem oktobra, snimak sigurnosnih kamera je objavljen tek sada, što je čitav slučaj vratio u žižu javnosti, jer zapis predstavlja neoboriv dokaz protiv Freizera kom se sudi za ubistvo i pokušaj ubistva.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: liveleak.com, huffingtonpost. com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA