Lažni prevodilac sa Mandeline komemoracije je ubica, silovatelj, lopov, provalnik i otmičar!

Prevodilac Tamasanka Džantdžije (34) koji je osobama oštećenog sluha prevodio komemorativnu službu Nelsonu Mandeli, optužen je za silovanje, krađu, provalu, ubistvo i pokušaj ubistva

  • 18

Lažni prevodilac Tamasanka Džantdžije (34), koji je šokirao ceo svet na komemoracije Nelsona Mandele, jer je umesto znakovnog jezika, samo nevešto mlatarao rukama, ima obiman krivični dosije.

On je radio kao osoba za prevođenje jezika za gluvoneme u Ministarstvu pravde Južne Afrike četiri godine a ima obiman krivični dosije.

Džantdžija, koji pati od šizofrenije optužen je za silovanje (1994), krađu (1995), provalu (1997), uništavanje imovine (1998), ubistvo, pokušaj ubistva i kidnapovanje (2003), a zbog njegove nesposobnosti za suđenje, većina optužbi je odbačena.

Pitanje je kako je čovek koji ima ovakav dosije mogao da bude u blizini najvećih svetskih lidera, a posebno kako je mogao da stoji iza leđa prvog čoveka SAD koji je jedan najčuvanijih ljudi na planeti.

Podsetimo, muškarac koji je osobama oštećenog sluha prevodio komemorativnu službu Nelsonu Mandeli, samo je mahao rukama proizvodeći tako nekakve znakove koji nemaju nikakvo značenje.

(Telegraf.rs / Izvor: eNCA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djokara

    15. decembar 2013 | 00:31

    Fin neki čovek.

  • gogo

    15. decembar 2013 | 00:57

    Sve samo ne prevodilac!

  • tata-mata

    15. decembar 2013 | 07:01

    Na slijedećim izborima za predsjednika Srbije, njega kandidirati, radi bolje komunikacije s Albancima i Ciganima i samim Srbima. Hvala na pažnji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA