• 4

Gradonačelnik Kruševca i Komtrejd nagradili najbolje studente!

Gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić i predsednik kompanije "Komtrejd" Veselin Jevrosimović studentima sa prosekom 10 uručili su tablet računare

  • 4

Gradonačelnik Kruševca i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Gašić primio je petoro najboljih studenata u zgradi Gradske uprave u Kruševcu i poželeo im uspeh u daljem školovanju. Ovom prilikom predsednik kompanije " Komtrejd" Veselin Jevrosimović studentima sa prosekom 10 uručio je tablet računare.
Blistavu petorku čine: Nikola Jovanović, student treće godine Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, Nataša Veljković, student treće godine Medicinskog fakulteta u Beogradu, Milena Milanović, student treće godine Stomatološkog fakulteta u Beogradu i Miloš Petrović, student prve godine doktorskih studija Prirodno matematičkog fakulteta u Nišu.


Gradonačelnik Gašić istakao je da je ponosan na ove mlade ljude, kojima je knjiga i obrazovanje na prvom mestu.
Student Nikola Jovanović, pored studiranja, bavi se i plesom, studenkinja Nataša Veljković bavila se folklorom sedam godina, Milena Milanović trenirala je odbojku pet godina, a Miloš Petrović rekreativno voli da igra fudbal.
Predsednik kompanije "Komtrejd" Veselin Jevrosimović rekao je da je usavršavanje uvek dobar motiv da se podrže mladi i talentovani studenti.
- Poklonili smo pet "Tošibinih" tablet računara sa android aplikacijama. To je jedan mali i skroman poklon s obzirom na to šta su sve ovi studenti uradili i zaslužili. Imati prosek 10 na fakultetu poput Medicinskog ili Prirodno-matematičkog zaista je velika stvar. Ovi mladi ljudi su naša budućnost. Smatram da su oni primer svima, pogotovu svojim vršnjacima, kako kroz život treba ići - rekao je Jevrosimović.

On je dodao da kompaniji "Komtrejd" veoma znači matematička i programerska struka.
- "Komtrejd" sada ima 3.600 zaposlenih, samo u informatičkom delu imamo preko 1.600 zaposlenih, od čega je 1.300 softverkih inženjera - dodao je Jevrosimović.
Gradonačelnik Kruševca Gašić naveo je da će u Kruševcu, uz pomoć Veselina Jevrosimovića, koji je i predsednik Atletskog saveza Stbije, uskoro biti izgrađena profesionalna atletska staza.
- Nama ta podrška puno znači jer smatramo da pored obrazovanja, mladi moraju da imaju i dobre uslove za sport - poručio je Gašić.
(N. S.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran Savic

    Kakav lik!Nije zlato sve sto sija

  • Zoka

    Sjajan gest i velika pohvala, kako za te divne mlade ljude, tako za Vesu i gradonacelnika, koji je nedavno vodio najbolje sportiste na Davis Cup.

  • Paja

    Svaka čast, Najzad nešto pozitivno za Srbiju. i najzad da neko prepozna u čemu je budućnost jedne zemlje. Veso, kapa dole i bravo za Kruševac

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima