• 0

Organizovali orgije, država ih tuži za neplaćeni porez

Supružnici iz Nemačke koji su se vodili kao nezaposleni i za to dobijali novčanu nadoknadu, organizovali su seks-zabave u hotelima širom zemlje. Od 2005. su održali 450 zabava na kojima je ulaz koštao 180 evra po osobi

  • 0

Neimenovani muškarac (51) i žena (49) iz Nemačke optuženi su za izbegavanje plaćanja poreza jer su dobijali beneficije za nezaposlene, a istovremeno su u hotelima širom zemlje organizovali orgije za koje su naplaćivali ulaz 180 evra.
Bračni par je od 2005. organizovao više od 450 takvih seks-zabava kojima je bilo moguće prisustvovati samo uz pozivnicu. Sumnja se da su od orgija u proteklih osam godina zaradili najmanje jedan milion evra.

Policija je upala na jednu od takvih zabava u hotelu u Frankfurtu. Pored para, u hotelskoj sobi bile su još tri osobe, a orgije su bile u toku.
Nezaposleni bračni par koji je godinama varao državu sada je suočen sa tužbom za neplaćanje poreza i očekuje ih sudski proces.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima