• 0

OSMEH NA DAR: Akcija prikupljanja paketića za ugroženu decu širom Srbije

U ovoj novogodišnjoj akciji studentske fondacije ʺOsmeh na darʺ prikupljaće se sadržaj za novogodišnje paketiće u vidu novih igračaka, knjiga za decu, nastavnog materijala i slatkiša

  • 0

Prva studentska humanitarna fondacija ʺOsmeh na darʺ organizuje osmu po redu novogodišnju akciju prikupljanja paketića za ugroženu decu širom Srbije.
U sklopu akcije koja će trajati 09. - 25. decembra na Pravnom fakultetu (odnosno 16. - 27. decembra na ostalim fakultetima Univerziteta u Beogradu), aktivisti će svakog radnog dana od 10 do 16 časova prikupljati sadržaj za novogodišnje paketiće u vidu novih igračaka, knjiga za decu, nastavnog materijala i slatkiša. U ovoj novogodišnjoj akciji fondacije učestvuju studenti fakulteta Univerziteta u Beogradu, Filološki, Farmaceutski, Fakultet političkih nauka, Fakultet organizacionih nauka, Teološki i Geografski fakultet, kao i Univerziteta u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. Petu godinu zaredom, akciju je podržala i omladina iz Hrvatske, tačnije Tenje, Vukovara, Osijeka, Bijelog brda i Borova.


Osnovni cilj akcije je ulepšavanje novogodišnjih praznika mališanima kojima je to potrebno (na Kosovu i Metohiji, u Kuršumliji, Požegi, Užicu, Svilajncu, brojnim mestima u Vojvodini, kao i Beogradu), te pozivamo sve zainteresovane ljude dobre volje da svojim skromnim doprinosom pomognu ovu akciju.
Ovo je samo jedna od mnogih naših akcija. Ponosno možemo da kažemo da fondacija ʺOsmeh na darʺ u saradnji sa Pero Art Centrom i Ušće šoping centrom organizuju i novogodišnju humanitarnu manifestaciju pod nazivom ʺKatapult i Ušće – deci na darʺ. Manifestacija će biti održana na glavnom platou ispred Ušće šoping centra, i u Knez Mihailovoj ulici, galerija ULUS, u periodu od 15. decembra 2013. do 05. januara 2014.godine. Posetioci Ušće šoping centra i galerije Ulus, imaće priliku da pogledaju i kupe izložene predmete svakog radnog dana u periodu od 16 časova do 20 i vikendom od 13 do 20 časova tokom trajanja manifestacije i na taj način doprinesu da se prikupe neophodna sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića (s tim da će se 31.12. raditi do 18 časova, a 01.01.2014. će biti neradan dan).

Tokom trajanja manifestacije, programom će biti obuhvaćeno nekoliko načina obezbeđivanja sredstava za kupovinu materijala za novogodišnje paketiće :
- Prikupljanje novčanih sredstava od kotizacije učesnika ʺKatapultʺ festivala
- Prikupljanje donacija građana
- Prikupljanje novčanih sredstava deljenjem simboličnih obeležja fondacije ʺOsmeh na darʺ (bedževi, majice, šolje, hemijske, privesci) i toplih napitaka u zamenu za donaciju.
Za više informacija o posetite sajt www.osmehnadar.org
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima