• 25

RUSIJA: Postavili smo nuklearne rakete na granicu sa EU!

Moskva je još 2011. godine upozorila da će odgovoriti na planove za razmeštanje američkog raketnog štita u Evropi i insistirajući na zajedničkom planu bezbednosti, kao i da najnovija aktivnost u oblasti Kaljiningrada ne krši međunarodne ugovore

  • 25

Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je danas da je u proteklih 12 meseci rasporedilo nuklearne rakete tipa "iskander" u Kaljiningradskoj oblasti, približivši ih granicama Evropske unije, odnosno Poljske.
Prema obrazloženju ruskog Ministarstva odbrane, pomeranje nuklearnog arsenala prema granicama EU odgovor je na inicijativu SAD za raspoređivanje raketnog štita u Poljskoj, prenela je agencija AFP.

Moskva je još 2011. godine upozorila da će odgovoriti na planove za razmeštanje američkog raketnog štita u Evropi i insistirajući na zajedničkom planu bezbednosti, kao i da najnovija aktivnost u oblasti Kaljiningrada ne krši međunarodne ugovore.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja da se pitam...

    Ja bih ovuda proterao autobus.

  • mrgud

    Svi koji podrzavaju nasilje i teritorijalna osvajanja da bi se ostvarili nečiji snovi kao velika Srbija i velika Rusija i velika xxx moraju prvi da uzmu pušku i onda da se zapitaju sta će sutra moje dijete bez oca ili majke a sta ce koristiti rat .Imamo najveći primjer rezultata jednog rata

  • Nik

    Jos nam fali 3svetski,i ovako nam je zadnjih25 godina bio zivot do jaja!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima