• 9

UŽAS: Osnovci se napili, pa gađali vršnjaka pikado strelicama u zadnjicu!

Dvojica sedmaka su prošle srede posle časova pozvali osmaka u kuću jednog od njih. Tamo je, uz alkohol, šala izmakla kontroli. Kako Telegraf saznaje u istrazi, druženje se pretvorilo u mučenje

  • 9

Protiv učenika sedmog razreda osnovne škole Dragiša Mihajlović u kragujevačkom naselju Stanovo, policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje za nasilničko ponašanje.

 

Sedmak se tereti da je druga iz škole, đaka osmog razreda, više puta gađao pikadom. Osmak je zadobio teške povrede. Dvojica sedmaka su prošle srede posle časova pozvali osmaka u kuću jednog od njih. Tamo je, uz alkohol, šala izmakla kontroli. Kako Telegraf saznaje u istrazi, druženje se pretvorilo u mučenje.

 

- Dva sedmaka su najpre napila osmaka. Verovatno pod dejstvom alkohola, jedan od dvojice sedmaka počeo je pikado strelicama da gađa pijanog osmaka. Ciljao je donji deo leđa, u zadnjicu. Pogodio je više puta. Povređeni osmak nije odmah tog dana nikome ispričao šta se desilo. Pokušao je da prećuti događaj. Sutradan u školi više nije mogao da izdrži bolove od nanetih uboda pikadom. Požalio se nastavniku - kaže sagovornik Telegrafa.

 

Povređeni dečak odmah je odveden lekaru koji je konstatovao teške povrede jer je bilo više rana od pikada. Samo protiv starijeg sedmaka biće podneta krivična prijava, a koji mesec mlađi sedmak nije učestvovao u napadu, kažu u policiji.

 

U osnovnoj školi Dragiša Mihajlović objašnjavaju da je pokrenut disciplinski postupak protiv sedmaka napadača. Aktiviran je i tim za zaštitu dece od vršnjačkog nasilja. Sedmak protiv koga je podneta krivična prijava i ranije je imao probleme u ponašanju. On je ostao bez majke pre dve godine i živi sa bakom.

 

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA