Radulovića podržava 81% privrednika!

Direktor Unije poslodavaca Srbije Dragoljub Rajić kaže da privrednici cene što se ministar privrede trudi da zavede red u držvanim agencijama i preduzećima i stane na kraj nenamenskom trošenju budžetskih para

  • 5

Radom ministra privrede Saše Radulovića zadovoljno je ili veoma zadovoljno 81,8 odsto privrednika, kaže direktor Unije poslodavaca Srbije Dragoljub Rajić.

Prema njegovim rečima, to govori da ministar ima podršku privrede za ono što radi.

Predstvljajući istraživanje tog udruženja, Rajić je naveo da 72,7 odsto anketiranih privrednika ceni što se ministar trudi da zavede red u držvanim agencijama i preduzećima i stane na kraj nenamenskom trošenju budžetskih sredstava.

Rajić je na konferenciji "Restart" u Sava centru naveo da 63,6 odsto privrednika smatra da je Radulović odlučan i hrabar da sprovede reforme.

- Predlog izmena Zakona o radu podržalo je 90,9 odsto privrednika, 88 odsto slaže se da treba da se ukinu podsticaji investitorima, a 83 odsto je za ukidanje subvencija javnim i državnim poreduzećima - dodao je on.

Prema rečima Rajića, privrednici su pružili 100 odstotnu podršku uvođenju reda u državne agencije, kao i smanjenju poreza i doprinosa na zarade.

- Što se tiče onog čime nisu zadovoljni, 51,6 odsto privrednika navelo je da se vidi ili oseća da Radulović nema dovoljnu političku podršku za reforme koje je započeo - rekao je Rajić.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    17. decembar 2013 | 16:47

    @Tutor,Radulović je ministar privrede, čisto informativno...

  • Tutor

    17. decembar 2013 | 16:34

    A koliko procenata građana ga podržava? Koga briga šta derikože misle.

  • Profesor

    17. decembar 2013 | 18:15

    @Tutor, procitaj ponovo tekst nesto si pobrkao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA