MAJKA DEČAKA GAĐANOG PIKADOM: Mog sina su maltretirali terajući ga da pije alkohol!

- On nema samo povrede od pikada, već i modrice. Urađene su analize rada bubrega i jetre, zbog tolikog alkohola u organizmu. Sada mu je bolje, ali ni jedno dete ovu traumu ne bi lako zaboravilo, kaže majka ovog dečaka

  • 10

Učenik osmog razreda, koga je školski drug sedmak u svojoj kući napio pa gađao strelicama za pikado, imao je oko 20 povreda na telu i niz modrica, kaže N. J. majka ovog dečaka. Ona dodaje da njen sin ima "rupu u pamćenju" za deo višesatnog maltretiranja, verovatno zbog previše popijenog alkohola.

Osmak je pravu torturu doživeo prošle srede, kada je pošavši na časove u drugoj smeni oko 13.30 sati u dvorištu škole sreo dvojicu sedmaka. Majka maltretiranog dečaka ne zna zašto je njen sin meta napada.

- U dvorištu škole su ga uz pretnje i "ćuške" naterali da krene sa njima u kuću dečaka koji ga je maltretirao. Tamo su ga napili. Čula sam da je moj sin morao da odgovara na pitanja, a ako ne zna odgovor mora da popije čašicu rakije. On se toga ne seća, ima rupu u pamćenju zbog tolikog alkohola. Kada se izbezumio od pića, jedan od sedmaka, predvodnik, ga je odvukao pod tuš u kupatilu. Posle toga moje dete je postalo predmet još užasnije "igre"- gađan je pikadom u leđa. On ima oko 20 lakših povreda, koje su zbog tolikog broja konstatovane kao teške. Preživeo je stravičnu torturu koja je trajala satima - kaže majka povređenog dečaka.

Ona objašnjava da je nakon svega njen sin doveden nazad u školsko dvorište oko 19 sati i tu ostavljen. Na sebi je imao svoju jaknu i odeću napadača, u šta je presvučen nakon tuširanja na silu.

Bio je na ivici svesti i teško hodajući obratio se nekome u školi. Roditelji su odmah obavešteni. Umesto kući, na kraju školskog dana dečak je stigao u Hitnu pomoć. Majka kaže da je njen sin prošao niz medicinskih ispitivanja.

- On nema samo povrede od pikada, već i modrice. Urađene su analize rada bubrega i jetre, zbog tolikog alkohola u organizmu. Sada mu je bolje, ali ni jedno dete ovu traumu ne bi lako zaboravilo, kaže N.J.

U školi Dragiša Mihajlović, u kragujevačkom naselju Stanovo u toku je disciplinski postupak protiv sedmaka napasnika. Policija je protiv njega podnela i krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja.

Kako saznaje Telegraf, ovaj dečak je u pomenutoj školi tek 20 dana, nakon što je izbačen iz škole koju je prethodno pohađao. I ranije je imao problema u ponašanju. Dečak živi sa bakom, koja u vreme događaja nije bila kod kuće. Drugi sedmak koji je prisustvovao, nije fizički maltretirao napadnutog osmaka.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leptiric

    18. decembar 2013 | 00:16

    Sta je sa ovim danasnjim klincima?!

  • TRJOVAN

    18. decembar 2013 | 00:35

    Sta je sa ovim danasnjim roditeljima?!

  • Урош

    18. decembar 2013 | 01:01

    Шта је са клинцима? Превише права и слободе. Мог ћалета су учитељи/наставници тукли, и он је сада нормалан и миран. Батина је из раја изашла.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA