• 10

DOBRI LJUDI, POMOZITE: Maloj Snežani potrebna pomoć

Dvogodišnja Snežana Savić koja ima ozbiljnih zdravstvenih problema ne može na operaciju jer nema dovoljnu težinu, a roditelji ne mogu da plaćaju specijalnu hranu koja joj je potrebna

  • 10

Maloj Snežani Savić, o kojoj je Telegraf već pisao, neophodna je pomoć dobrih ljudi kako bi uspela da ode na operaciju.
Snežana izgleda na prvi pogled kao svako drugo dete, razdragana, mila i vesela, ali istina je zapravo drugačija. Snežana je rođena je sa teškom anomalijom creva i ne može da jede isto što i druga deca, te je zbog zdravstvenih tegoba na specijalom režimu ishrane. Pored ovog problema, Snežana ima i epilepsiju.

Snežana mora da ode na operaciju, ali pre toga treba da ojača, mora da dostigne težinu od 10 kilograma. Njena ishrana je veoma skupa i zahteva velike mesečne izdatke koje njeni roditelji ne mogu da obezbede. Jedini zaposleni u njenoj porodici je otac čija primanja ne mogu da pokriju osnovne životne troškove, a kamoli troškove hrane, vitamina, lekova i bolničkih troškova za Snežu.
Roditelji apeluju na sve ljude koji mogu da pomognu maloj Snežani. Pomoć za nju ne mora da bude novčana, moguće je pomoći i donacijama u vidu hrane i mleka (aptimil comfort 3) pelena i garderobe. Sneža je veselo dete, ali često ima epileptične napade posle kojih završava u bolnici i vrlo je važno da se hrani uredno da bi se napadi proredili.

Žiro račun na koji možete uplatiti novac je sledeći:
BANCA INTESA AD BEOGRAD UL. MILENTIJA POPOVIĆA 7b 11070 BEOGRAD REPUBLIC OF SERBIA BROJ RAČUNA : 160-5400100863550-19
Svrha uplate: POMOĆ ZA SNEŽANU SAVIĆ
RAČUN OTVOREN NA IME : DANIJELA SAVIĆ, DEVETE BRIGADE 31/1. 19300 NEGOTIN REPUBLIKA SRBIJA .
BROJ DEVIZNOG RAČUNA ZA UPLATE IZ INOSTRANSTVA:
BANKA INTESA AD BEOGRAD UL. MILENTIJA POPOVIĆA 7b 11070 BEOGRAD REPUBLIC OF SERBIA
IBAN/ACCAUNT CODE: RS35160063020003619487
SWIFT CODE:DBDBRSBG RACUN OTVOREN NA IME DANIJELA SAVIĆ DEVETE BRIGADE 31/1 19300 NEGOTIN REPUBLIKA SRBIJA Svrha uplate:POMOĆ ZA SNEŽANU SAVIĆ
WESTERN UNION, MONEY-GRAM ILI POST- NET UPLATA:
DANIJELA SAVIĆ DEVETE BRIGADE 31/1 19300 NEGOTIN REPUBLIKA
Kontakt telefon: Danijela Savić +38169 1905979
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavoljub

    NECU DA PUSIM I NEIDEM NA PICE I TO CE BITI MOJ DOPRINOS ZA POMOC.A POKUACU I DA NA FEJSU POKREM AKCIJU HUMANOST ZA DECU SRBIJE.

  • aki

    Molim vas, ako mozete ostavite broj na koji mogu da posaljem poruku kako bi pomogao novcano

  • Vlada

    nadam se da ce dobiti i neki sms br. za slanje humanitarne poruke kao sto imaju i druga deca,svako da uplati samo po 200din.umesto kutije cigara znacice!!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima