PUTIN: Zavidim Baraku Obami!

Ruski predsednik je u obraćanju medijima na godišnjoj pres konferenciji izjavio da zavidi američkom predsedniku jer je mogao da špijunira ceo svet, a da mu se ništa ne desi

  • 2

Ruski predsednik Vladimir Putin trenutno održava 9. godišnju pres konferenciju, koju prati više od 1.300 novinara i snimatelja.

Putin je istako da je Rusija dala azil Edvardu Snoudenu, bivšem saradniku američke Centralne obaveštajne službe, i mogućnost da živi u Rusiji pod uslovom da se na teritoriji Rusije ne bavi antiameričkom propagandom, ali je dodao da Rusija sa njim nikada nije radila na bezbednosno operativnom nivou.

Ruski predsednik Vladimir Putin na pitanje kako se lično on odnosti prema američkom predsedniku Baraku Obami, nakon što je bivši saradnjik američke Centralne obaveštajne službe Edvard Snouden razotkrio da amerikanske službe prisluškuju građane i lidere celog sveta, rekao je da mu zavidi.

- Ja mu zavidim jer je to mogao da uradi, a da mu se ništa ne desi - rekao je Putin uz osmeh, dodavši da je špijuniranja oduvek bilo i dodao da je špijuniranje u savremenom svetu pre svega namenjeno sprečavanju terorističkih napada.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA