Evo kako policija pretiče preko pune linije!

Kako bismo proverili da li i kako će biti kažnjeni počinioci ovog prekršaja, kontaktirali smo MUP Srbije. Iz Uprave saobraćajne policije su nam objasnili da ne koriste Fejsbuk tražeći nam video-zapis prekršaja

  • 31

Na društvenim mrežama osvanula je skandalozna fotografija na kojoj se jasno vidi kako policijski automobil pretiče kamion na punoj liniji!

Bahato ponašanje službenika koji bi trebalo da uvode red izazvalo je oštru reakciju građana, a prema rečima Fejsbuk korisnika DJ-Aleka Lazića koji je iz svog automobila "uhvatio" ovaj prekršaj, vozilo nije bilo pod rotacijom.

To se, međutim, jasno vidi i na fotografiji, koju je uslikao suvozač automobila koji se nalazio tik iza policijskih kola.

Pored gnevnog obraćanja policajcima, građani su se u komentarima ispod ove slike uglavnom podsećali daleko blažih kazni koje su njima stizale od MUP-a.

Kako bismo proverili da li i kako će biti kažnjeni počinioci ovog prekršaja, kontaktirali smo MUP Srbije.

Iz Uprave saobraćajne policije objasnili su nam da ne koriste Fejsbuk i da moramo da im dostavimo video-zapis na kom se jasno vide karakteristike prekršaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    22. decembar 2013 | 14:38

    hahahah pa nista novo,,ja sam bar 20 puta video ovako nesto pa cak i gore....MOZE IM SE!!!!ko nas pita sta

  • Uroš

    22. decembar 2013 | 15:03

    Niste valjda iznenadjeni ovom slikom i tom reakcijom iz MUP-a?

  • BigFoot

    22. decembar 2013 | 15:06

    Tražiće da dokažete da nije fotomontaža, da suvozač nije bio pod dejstvom alkohola, da kamion koji su preticali nije bio pretovaren... Dakle, iznad zakona. Odustanite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA