KONAČNO UHAPŠEN: Otac nasmrt prebio, pa zadavio 19-mesečnu bebu!

Aleksandar A. (20), osumnjičen da je u porodičnoj kući na Vračaru 6. novembra ubio svoje dete, priveden je danas na saslušanje. Određen mu je pritvor do 30 dana, brani se ćutanjem

  • 11

Aleksandar A. (20), koji se sumnjiči da je pre mesec dana u porodičnoj kući na Vračaru, 6. novembra ove godine, nasmrt prebio, pa zadavio svoju bebu staru 19 meseci, prijavio se u Više javno tužilaštvo u Beogradu, pošto mu je uručen poziv za saslušanje, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Otac kome se na teret stavlja teško ubistvo bebe, prema nezvaničnim informacijama, nije želeo da govori o tome, već je odlučio da se brani ćutanjem.

Zločin je, prema nezvaničnim informacijama, otkriven pošto su lekari na telu bebe, čiju su smrt roditelji prijavili, uočili povrede. Obdukcijom je utvrđeno da je beba najverovatnije pretučena, a potom zadavljena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marrina

    19. decembar 2013 | 13:58

    Treba uvesti smrtnu kaznu za ovakve...strasno!!!

  • Mikili

    19. decembar 2013 | 13:59

    Ma da se ja pitam ne bi mu ni advokata dozvolio i ne bi mu dao da prica i da hoce , nego bez razmisljanja u samnicu pravo do kraja zivota. Monstrum!

  • Dada7

    19. decembar 2013 | 14:50

    Sta mora da se desi sa covekom da bi ubio vlastito dete???? Kao roditelj, to ne mogu sebi racionalno da objasnim. Stvarno moras da budes poremecen pa da ti i padne na pamet da povredis bilo koje dete, a pogotovo svoje... Ljudi osvestite se,trazite pomoc,nije sramota ici kod psihijatra,uzas je ovako nesto uraditi ,a sada je prekasno za jadno dete:-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA