POREMEĆEN: Hteo da baci ženu, pa on pao sa mosta (FOTO)

Kada nije uspeo da sleti kolima u vodu, zgrabio je suprugu i na silu izbacio iz vozila. Bacio je preko ograde, ali je joj je život spasio čovek koji je bio u prolazu

  • 1

Ksavijer Meklinton (47), iz Kalifornije, pokušao je da baci svoju ženu Nađu sa mosta nakon žučne rasprave, ali je ipak on bio taj koji je pao u vodu.

Organi vlasti rekli su da se Meklinton nalazio u kolima sa ženom, s kojom je u braku osam godina, kada je namerno krenuo da udara vozilom u most, u pokušaju da slete u vodu. Kada je automobil udario u bankinu i nije mogao dalje, uhvatio je i na silu izbacio iz vozila.

On je majku svoje dece prebacio preko ograde mosta, kada je naišao dobar samarićanin, uhvatio je za nogu i tako spasao život. Međutim, njen muž pao je u vodu sa skoro pet metara visine.

Meklintona je spasila obalska straža, a uhapšen je zbog pokušaja ubistva i nasilja u porodici. Žena je pretrpela povrede u predelu usana i morala je da ide na ušivanje.

Istražitelji su rekli da je Meklinton poslednjih dana pokazivao znake paranoje, plašio se da će neko upasti u njegovu kuću i ubiti ga. Kontaktirao je organe reda samo dva dana pre napada, žaleći se na svoje iracionalno ponašanje i primljen je u psihijatrisku ustanovu. Rečeno mu je da nije pretnja po druge i pušten je kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA