Sergej Trifunović glumi srpskog narko-bosa

U norveškom ostvarenju "*ebeni idioti", pored Sergeja, narko-mafijaša glumiće i Miodrag Krstović. Film je trebalo da se bavi sukobom albanskih i norveških dilera, ali je scenario naknadno izmenjen

  • 15

U filmu norveške produkcije "Kraftidioten" Sergej Trifunović glumiće srpskog narko-bosa. Društvo će mu praviti Miodrag Krstović, koji će takođe igrati narko-mafijaša.

Prevod ovog filma  glasi "*ebeni idioti", a Trifunović i Krstović daće sve od sebe kako bi uverljivo odigrali kriminalce koji rade na razvijanju narko-biznisa u južnoj Norveškoj.

Režiser Hans Peter Molanda je promenio scenario kada je video kako Miki i Sergej glume.

- Prvobitno je zamišljeno da dođe do obračuna albanskih i norveških dilera, ali onda su promenili odluku. Albanski dileri su u novoj verziji postali srpski narko-mafijaši - izjavio je kasting direktor Danilo Bećković za "Blic".

Glavna uloga u ovom filmu poverena je Stelanu Skargardu, koji glumi vozača mašine za čišćenje snega i koji, kada sazna da mu je sin umro od prekomerne doze droge, kreće da se osveti dilerima.

(Telegraf.rs / Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xyz

    20. decembar 2013 | 12:38

    Svako ko zna makar malo o Norveskoj, zna da su tamo samo i iskljucivo narko dileri Albanci. Menjanjem scenarija i ubacivanjem da se radi o srskom narko bosu samo se (namerno) stvara lazna slika stvarnog stanja tamo. Da iko od te "srpske" glumacke ekipe ima i malo ljudskog integriteta odbio bi da ima bilo kakav kontakt sa tim "ostvarenjem". Zar za nekoliko hiljada evra koje ce dobiti biti spreman pljunuti na svoj narod i iznad svega na istinu!? Mene bi licno bilo jako sramota.

  • France

    20. decembar 2013 | 10:53

    Nema potrebe da ga glumi, nije daleko od toga .

  • nemi posmatrac

    20. decembar 2013 | 11:51

    Odvratan glumac a jos gori kao covek..jednom recju smrad!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA