JADRANKA ŠEŠELJ: Voja kaže da je dobro!

- U pitanju je kancer debelog creva. Mogli su i ranije da ga operišu - kaže supruga Jadranka za Telegraf

  • 11

Lider radikala Vojislav Šešelj, koji je operisan juče u Holandiji, javio se telefonom nakratko porodici i preneo da se oseća dobro, kaže njegova supruga Jadranka Šešelj za Telegraf.rs.

Međutim, holandska policija za sada ne dozvoljava porodici da vidi Šešelja.

- Voja je preksinoć operisan, ni mi nismo znali da će baš tog dana da se obavi intervencija. Tačno je da je u pitanju kancer debelog creva. Zatvorski doktor nam je saopštio da je operisan, a Voja se posle operacije javio nakratko i rekao da je dobro. Već izvesno vreme znamo da ima rak i Voja je u više navrata tražio da ga pregledaju jer su ga mučili bolovi u stomaku. Mogli su i ranije da ga operišu  - kaže Jadranka.

Nju brine to da Šešelja ubrzo ne vrate u zatvorsku bolnicu, koja nije adekvatno mesto za lečenje zatvorenika koji su ozbiljno i teško bolesni.

- Oni će sada gledati da ga što pre vrate jer im njegovo ležanje u bolnici sa civilima pravi komplikacije u organizaciji, a i skupo je - dodaje Jadranka, koja se nada da će supruga uskoro, ipak, videti.

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Zoran Krasić kaže za Telegraf.rs da se svi u stranci nadaju brzom oporavku lidera SRS-a i da ih je obradovala vest da se on za sada oseća dobro.

Haški tribunal ostao je danas pri ranijem stavu da o zdravstvenom stanju optuženog Vojislava Šešelja ne može objavljivati informacije bez njegovog odobrenja.

(N. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Romer

    20. decembar 2013 | 19:24

    Nisam pristalica radikala Ali prava Vojislava Seselja na zivot su potpuno narusena.uzas

  • ljubica

    20. decembar 2013 | 17:13

    A sve je pocelo sa onim "Vodite ga i ne vracajte nam ga vise"

  • Brano

    20. decembar 2013 | 17:52

    Sve je počelo suludom Ideologijom!Brz oporavak,i mani se politike!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA