ZA KARNEVAL U RIJU: Škola sambe traži plesačice bez silikona!

Brazil je sa više od 800.000 estestkih operacija godišnje odmah iza Sjedinjenih Američkih Država po broju ovih zahvata. Najčešći su liposukcija, povećanje grudi, podizanje stražnjice i uklanjanje viška sala sa stomaka

  • 0

Dva meseca pre početka čuvenog karnevala u Rio de Ženeiru, jedna škola sambe saopštila je da traži plesačice sa prirodnim grudima "bez silikonskih implanta" i da će im zauzvrat obezbediti besplatan kostim.

Kako prenosi AFP, škola želi da angažuje 20 plesačica "sa lepim i prirodnim grudima" i to "bez obzira na veličinu". U ovoj tropskoj zemlji, žene često pribegavaju plastičnoj hirurgiji kako bi svoje telo dovele do savršenstva.

Brazil je sa više od 800.000 estestkih operacija godišnje odmah iza Sjedinjenih Američkih Država po broju ovih zahvata. Najčešći su liposukcija, povećanje grudi, podizanje stražnjice i uklanjanje viška sala sa stomaka.

Foto: rio-carnival.net

Veliki broj lepotica koje se mogu videti tokom karnevala podvrgle su se nekoj od pomenutih operacija.

Brazilski vebsajt G1 ističe da će 20 plesačica koje će Mosidade, jedna od najstarijih škola sambe u Riu, angažovati dobiti besplatni kostim za karneval, čija vrednost ove godine iznosi od 211 do 504 dolara.

Prema pisanju G1, plesačice sa prirodnim grudima će imati čast da vode paradu za školu Mosidade koja će na karnevalu učestvovati sa još 11 škola sambe.

 

Uloga plesačica smatra se ključnm za osvajanje titule "šampiona karnevala", budući da one ostavljaju prvi utisak na žiri i 70.000 posetilaca Sambadroma.

Nastupajući karneval će trajati od 28. februara do 4. marta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA