Predsednik Skupštine Kosova Krasnići u Euleksu zbog istrage za ratne zločine

Jakup Krasnići je bio portparol OVK i član Glavnog štaba. Mediji pišu o mogućnosti da se Krasnići dovodi u vezu ili ispituje u vezi sa optužnicom protiv Dreničke grupe

  • 4

Predsednik Skupštine Kosova Jakup Krasnići priveden je u Euleks, gde ga Tužilaštvo ispituje u vezi sa sumnjama za počinjene ratne zločine, javlja RTK.

Kako izveštava Gazeta Ekspres, Krasnići se nalazi na listi osumnjičenih za ratne zločine počinjene u periodu 1998-1999. godine.

Za sada nema nikakvih detalja vezanih za ove navode, a zvaničnici Euleksa kažu da nemaju komentar.

Jakup Krasnići je bio portparol OVK i član Glavnog štaba.

Mediji pišu o mogućnosti da se Krasnići dovodi u vezu ili ispituje u vezi sa optužnicom protiv Dreničke grupe, prenosi RTK.

(Telegraf.rs / FoNet)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marrina

    20. decembar 2013 | 19:22

    Pa dobro jutro,svi u vladi tkzv Republike Kosovo su bili clanovi neke teroristicke grupe,zajedno sa Tacijem..a vi tu kao sad izmisljate toplu vodu...

  • NL

    21. decembar 2013 | 00:12

    Samo polako doci ce oni svi na red....

  • Cacanin

    21. decembar 2013 | 04:13

    Agim Ceku,Krasnici,Ramus Haradinaj,braca jasari (vecinu njih je stigla bozija pravda),,Taci,i cela samoproklamovana skupstina kosova je veci stacionar za teroriste nego kamp al - kaide u iraku,al polako shvatate ljafperi da ste bili samo piuni topovsko meso i obican izgovor da bi amerika i zemlje nato osovine pravile vojne baze po kosovu,sad kad su sve lepo napravili,sad je red da piuni budu pojedeni,sad ce te vi jedan po jedan,kukace te za ostatkom Srbije samo polako,nuz produktu od naroda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA