• 10

Kako će izgledati novi računi za struju?

Nakon brojnih žalbi građana koje se odnose na nejasne račune za struju koje izdaje EPS, ministarstvo je još pre nekoliko meseci zatražilo od tog javnog preduzeća da pošalje predlog novog izgleda računa

  • 10


Preduzeće EPS Snabdevanje dostavilo je, na zahtev Ministarstva energetike, predlog novog računa za električnu energiju, koji će uz doradu i sugestije resornog ministarstva, uskoro dobiti nov izgled.

Nakon brojnih žalbi građana koje se odnose na nejasne račune za struju koje izdaje Elektroprivreda Srbije, ministarstvo je još pre nekoliko meseci zatražilo od tog javnog preduzeća da u najkraćem mogućem roku pošalje predlog novog izgleda računa.
- U prethodnih godinu dana, Ministarstvo je više puta upozoravalo EPS da je njihova obaveza da računi koje izdaju za potrošenu električnu energiju moraju biti jasni i pregledni, kako bi svi kupci imali jasan uvid u potrošnju i kako bi im se olakšalo izmirivanje obaveza - navodi se u saopštenju Ministarstva energetike.
Unapređenje odnosa sa kupcima mora predstavlja jedan od glavnih zadataka za poslovodstvo i sve zaposlene u EPS-u u svakom trenutku, a posebno u periodu liberalizacije tržišta električne energije, naglasili su u Ministarstvu energetike.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    Predlog racuna????? Pa da li u ovoj drzavi ima pismenih i sposobnih?.??? Predlog,pa moja baba bi napisala,predhodno stanje i novo stanje i gotovo!!!! Koja bagra nam sedi u ministarstvima i javnim preduzecima!!!!!!!!

  • Nikola

    Izgledace visoko...

  • dudek

    Nisu nesposobni vec sposobni jer to je i uradjeno tako da mogu da kidaju

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima