ONLINE LINČ: Rasistički tvit koji je izazvao najburnije reakcije otkad postoji internet!

- Idem u Afriku. Nadam se da se neću zaraziti AIDS-om. Šalim se. Belkinja sam! - napisala je na svom Tviteru Džastin Sako, nakon čega su je "zatrpali" negativnim komentarima

  • 4

Džastin Sako, jedna od glavnih PR menadžerki njujorškog InterActiveCorpa (u čijem se vlasništvu nalaze Daily Beast, Vimeo, About.com, Ask.com) izazvala je lavinu negativnih komentara nakon što je na svom Tviteru napisala rasistički komentar:

- Idem u Afriku. Nadam se da se neću zaraziti AIDS-om. Šalim se. Belkinja sam!

Nerazumni komentar Džastin je postavila neposredno pre nego što je sela u avion, međutim još uvek nije jasno da li ga je zaista ona postavila, ili joj je hakovan nalog na Tviteru.

- Ovo je nedopustiv komentar koji ne odražava stavove i vrednosti IAC-a - izjavili su ubrzo njeni poslodavci dodajući da intenzivno rade na rasvetljavanju celog slučaja.

U isto vreme, javna rasprava o Džastin pretvorila se u pravi svetski cirkus, a skrenuta je pažnja i na druge rasističke tvitove ove devojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    21. decembar 2013 | 16:28

    Nego šta. Treba se to uvek naglasiti....

  • 4c

    21. decembar 2013 | 18:49

    Nema ovde nista sporno, cinjenica je to. Neki bi videli rasizam i kad im se neko javi sa dobar dan, jer dan je beo, stnaci biti beo je dobro, mislim stvarno.

  • Ljiljana

    21. decembar 2013 | 21:57

    Дошло је до тога да мора политички коректно да говоримо иначе је , по душебрижницима, све расизам. Глупости.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA