Umrla od tumora na mozgu, drugarica rodila njenu ćerku! (VIDEO)

- To je kao da zauvek imam deo svoje supruge. Vidim njeno lice kad se moja ćerka nasmeje - izjavio je muž preminule Laure Joho nakon što je njena drugarica Kara na svet donela njihovu ćerku Karalajn

  • 2

Srceparajuća priča o maloj Karalajn obišla je ceo svet i rasplakala mnoge.

Naime, nakon što je 30-godišnja instruktorka fitnesa Laura Joho otkrila da ima tumor na mozgu, ona i njen suprug Nejt odlučili su da žele da zasnuju porodicu.

Pre nego što je započela s hemoterapijom, Laura je zamrznula jajne ćelije, a njena najbolja prijateljica Kara Stetson ponudila se da bude surogat majka.

- Laura i ja smo bile dovoljno različite i dovoljno slične da bismo se savršeno slagale. Nikada se nismo svađale i nikada nismo dosadile jedna drugoj. Bile smo kao sestre, srodne duše i najbolje prijateljice u isto vreme - rekla je Kara.

Laura je preminula 23. jula i nikada nije videla svoju ćerku, a o rođenju male Karalajn, Nejt je rekao:

- To je kao da zauvek imam deo svoje supruge. Vidim njeno lice kad se moja ćerka nasmeje - izjavio je Nejt dodajući da mu je malena Karalajn pomogla da lakše preboli Laurinu smrt.

(Telegraf.rs / Izvor: usatoday.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA