• 1

BEZ BLAMA: Lopovi ukrali paketiće iz sarajevskog Crvenog krsta

Volonteri su prikupili materijal za 80 paketića, ali su lopovi odneli sve, do zadnjeg slatkiša, igračke i olovke. Pored toga, odneli su i lutku za reanimaciju koju koriste polaznici obuke prve pomoći

  • 1

Prostorije Crvenog krsta u Novom Sarajevu obijene su protekle noći, a lopovi su odneli slatkiše, igračke i školski pribor namenjene za novogodišnje paketiće za decu iz socijalno ugroženih porodica.
Tokom akcije Crvenog krsta Novo Sarajevo od 20. do 22. decembra volonteri su prikupili stvari za novogodišnje paketiće za decu iz socijalno ugroženih porodica i za decu korisnika javne kuhinje. Odziv građana bio je veliki i akcija je uspela, skupljen je materijal za 80 paketića, ali su lopovi odneli sve, do zadnjeg slatkiša, igračke i olovke, kazala je agenciji Fena portparolka Crvenog krsta Novog Sarajeva Amina Kurtagić.

- Mi smo u šoku i ne možemo da verujemo da je neko spreman na to, i da je društvo došlo do momenta da se obijaju prostorije Crvenog krsta - dodala je Kurtagić.
Osim slatkiša, igračaka i školskog pribora, lopovi su odneli i lutku za reanimaciju koju koriste polaznici obuke prve pomoći.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abc

    Oni kite jelku? Mislila sam da su ukinuli Deda Mraza i tako te stvari. Dobro je ako nisu, ništa lepše od jelke

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima