Zoran Predin 26.decembra u Domu omladine

Gost koncerta biće proslavljeni glumac Sergej Trifunović. Ulaznice su u pretprodaji na blagajni Doma omladine i na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 1300 (balkon) i 1500 (parter) dinara

  • 2

Kreativna zajednica "No border" i Dom omladine Beograda sa ponosom predstavljaju koncert Zorana Predina koji će se održati u Velikoj sali Doma omladine (sa numerisanim sedećim mestima) u četvrtak 26.12.2013. sa početkom u 20 časova.

Gost koncerta biće proslavljeni glumac Sergej Trifunović.

Ulaznice su u pretprodaji na blagajni Doma omladine i na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 1300 (balkon) i 1500 (parter) dinara.

- Drage srodne duše! Pripremio sam kantautorski akustični koncert s naslovom ZORAN PREDIN - NA SVOJOJ STRANI, s kojim staroj i novoj publici predstavljam svoje najpoznatije pjesme kakve su se rodile. Gitara i glas. Koncert počinjem s onima koje sam napisao za Lačni Franz, Praslovan, Adijo pamet, Ne mi dihat za ovratnik, pa nastavljam sa gypsy swing baladama Za šaku ljubavi, Vilenjak, O mladom studentu i udanjoj ženi, sve do Kose boje srebra i Rusvaja u kadi. Naravno, tu su i moje najave, crni humor, malo stend ap zezanja. Gost na konceru biće Sergej Trifunović. Rezultat je zajedničko pevanje i dobro razpoloženje. Tako se kradu trenuci za sebe. Dobrodošli! - izjavio je povodom ovog koncerta Zoran Predin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA