ZVERSKI PRETUČENA: Ukrajinsku novinarku masakrirali zbog istine!

Napad na Tatjanu Černovil (34) dogodio se dok se vraćala kući sa posla. Sportsko vozilo, kojim su upravljali za sada neidentifikovani mladići preseklo joj je put. Nakon što je izletela iz kola kako bi pobegla, grupa mladića bacila je na zemlju i zverski počela da tuče

  • 13

Ukrajinska policija pritvorila je dve osobe osumnjičene za napad na ukrajinsku novinarku Tatjanu Černovil (34), koja je zverski pretučena prošle noći samo zato što se u jednom svom članku javno založila za to da predsednik Viktor Janukovič podnese ostavku izloživši podatke o imovini najviših vladinih zvaničnika.

Fotografije pretučene novinarke sablaznile su čitav svet, a istoga trenutka pošto se saznalo za ovaj gnusni napad, stotine novinara i opozicionih aktivista okupilo se ispred zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova u Kijevu kako bi zahtevali da odgovorni za ovaj zločin budu kažnjeni.

Napad na Tatjanu dogodio se dok se vraćala kući sa posla. Sportsko vozilo, kojim su upravljali za sada neidentifikovani mladići preseklo joj je put. Nakon što je izletela iz kola kako bi pobegla, grupa mladića bacila je na zemlju i zverski počela da tuče.

Prema rečima Tatjaninog supruga, novinarka koja je pretučena ostavljena u jarku, zadobila je tešku frakturu lobanje, a od oteklina na licu ne može da progovori ni reč.

Demonstranti su se složili da neće odustati od protesta dok se ovaj slučaj ne ispita.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zuja

    25. decembar 2013 | 20:41

    gledam ovo kao istinu , jer nikada nikome nije odgovaralo da narod zna neke stvari , medjutim sa druge strane kad se pogleda to je jos jedna u nizu zapadnjacke propagande da se protesti odrzavaju i da se rukovodi masom , i na kraju kome ja da verujem ?

  • Josif Visarionovič

    25. decembar 2013 | 20:46

    Šta ljudi sve rade da bi se dodvorili trulom zapadu...o kakvim malverzacijama se piše...brate, ako imaš dokaze...pravac sud ili još pametnije ĆUTI! A, ako ne možeš da trpiš i ćutiš bombe u ruke i JURIŠ!

  • Ex sns

    25. decembar 2013 | 21:49

    Ovo je vec sve vidjeno,ali ovde, ne tako davno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA