Kristijan sa pancirom došao na suđenje Fidu!

Za vreme zajedničkog boravka u zatvoru, Filipović je počeo da vežba, a Golubović mu je bio lični trener. Kao posledica treniranja, Fido je značajno smršao, pa se Kristijan pojavio kao podrška na današnjem suđenju svom nekadašnjem cimeru

  • 15

Na suđenju Branku Filipoviću Fidu za pokušaj ubistva Predraga Danilovića, kao posmatrač u publici se pojavio i Kristijan Golubović, sa kojim je bio cimer za vreme boravka u pritvoru.

Za vreme zajedničkog boravka u zatvoru, Filipović je počeo da vežba, a Golubović mu je bio lični trener. Kao posledica treniranja, Fido je značajno smršao, pa se Kristijan pojavio kao podrška na današnjem suđenju svom nekadašnjem cimeru.

- Po uslasku u sudnicu, namignuli su jedan drugom. Kristijan ga je kratko pitao: "Jesi li dobro"? Fido je odgovorio da jeste. Posle dvadesetak minuta, Golubović je napustio suđenje. Interesantno je da je Kristijan na sebi imao pancirni prsluk, koji je morao da skine, pre nego što je ušao u sudnicu - kaže naš izvor.

Podsetimo, Tužilaštvo i Filipović nisu postigli dogovor o visini kazne. Filipović je hteo nagodbu kako se ne bi povlačio po sudu jer je 15 godina bio prijatelj sa Danilovićem, koga je izbo u teškoj fazi pijanstva, posle kraće svađe.

Podsetimo, Više tužilaštvo je Filipoviću nudilo četiri i po godine zatvora u zamenu za sporazumno priznanje krivice, ali njegova odbrana na to nije pristala, insistirajući da maksimalna kazna bude tri godine.

Zaprećena kazna je od pet do 15 godina zatvora. Filipoviću, koji je izrazio kajanje, ponovo je pre nekoliko nedelja produžen pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    26. decembar 2013 | 09:35

    Cekaj me kod kolima ili dosao na sudjenju...

  • Hr

    26. decembar 2013 | 10:19

    Zasto uopće dajete medijski prostor ovom debelom napumpanom mišu,vucibatini,klošaru,koji ne zna ni pricat!!!!Zamisli on je dosao na suđenje i to je važna vijest.Sljedeci put pišete o njemu kad bude "ubiven" ili kad napravi milion sklekova.

  • TDI

    26. decembar 2013 | 09:43

    Drugarčići!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA