TRAŽILI TETKI ZA LEK: Braća ukrala 30.000 evra i pokušala da ubiju rođaku

Osumnjičeni su od nje zahtevali da im preda novac, što je ona i učinila. Policiji je kazala da je predala koverat sa evrima nakon više uboda i udaraca koje su joj zadali nožem po glavi i telu

  • 2

Crnogorska policija saopštila je da je uhapsila braću V. A. (24) i M. A. (20) iz Budve, koji su osumnjičeni da su u tom gradu pokušali nožem da ubiju tetku V. A. (45) nakon što su od nje oteli 30.000 evra.

Uprava policije je navela da su V. A. i M. A. došli do kuće V. A. i tražili da im otvori vrata, uz izgovor da jednom od njih hitno treba lek.

- Kada ih je pustila u kuću, V. A. je, kako se sumnja, izvadio nož, dok ju je M. A. uhvatio za ruke. Od nje su zahtevali da im preda novac, što je ona i učinila. Policiji je kazala da je predala koverat sa oko 30 hiljada evra nakon više uboda i udaraca koje su joj zadali nožem po glavi i telu - kaže se u saopštenju.

Dodaje se da su osumnjičeni potom zadali još nekoliko uboda i udaraca nožem V. A., nakon čega su pobegli.

- Osumnjičeni su ubrzo identifikovani i uhapšeni i, uz krivičnu prijavu za teško ubistvo u pokušaju, sprovedeni tužiocu u Podgorici - navodi se u saopštenju.

Povređena žena transportovana je u Opštu bolnicu Kotor, gde joj je ukazana lekarska pomoć i konstatovane teške telesne povrede, u vidu više ubodnih rana i rasekotina, u predelu glave, vrata i tela.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto-ilsutracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nhhh

    26. decembar 2013 | 11:28

    Jel da? ?? Ma ajde ne lupetaj, kakve batine i vešala, kao da bi to pomoglo nešto. .svaki dan sve gore i gore

  • kropir

    26. decembar 2013 | 10:54

    Obojicu u ćorku paig dobro ispitati paig izvesti iz ćorke i dati u javnost da cela Republika gleda i ceo svet paim onda staviti vešala na vrat pa onda više to neće se dešavati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA