Tinejdžer se igrao puškom, pa ubio druga!

R. S. je, baratajući automatskom puškom za koju nije znao da je napunjena, ispalio metak i pogodio u grudi druga, koji je ubrzo preminuo

  • 0

Mladić R. S. (18) ubio je vršnjaka S. T. u Vlasenici, rukujući automatskom puškom za koju nije znao da je napunjena, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Bijeljina.

R. S. je, baratajući automatskom puškom u porodičnoj kući S. T. u Vlasenici, ispalio metak i pogodio u grudi druga, koji je ubrzo preminuo.

Uviđaj su obavili policija i dežurni tužilac.

Nad R. S. izvršena je kriminalistička obrada i protiv njega će biti prosleđen izveštaj tužilaštvu zbog počinjenog krivičnog dela ubistva iz nehata.

Tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, iz Područnog odeljenja Vlasenica, Biljana Petrović naredila je obdukciju, te veštačenje nekih predmeta koji se dovode u vezu sa ovim slučajem.

Srna nezvanično saznaje da je reč o drugovima Stefanu Tojičiću i Radanu Samardžiću koji su se nalazili u kući u Ulici Jovana Raškovića, te da je nesreća posledica igre sa vatrenim oružjem.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA