DOLIJALI: Upadali u kuće i otimali vlasnicima novac!

Ova grupa je upadala u kuće u više prokupačkih sela: Mršelj, Resinac, Trnava, pa čak i u kućama u Blacu, gde su uz fizičku upotrebu sile otimali od vlasnika kuća sve što su nalazili, a prvenstveno novac

  • 2

I.P. ( 27) i M.K. ( 24) iz prokupačkog sela Bresnica i M.S. ( 24) iz prokupačkog sela Trnava uhapsila je prokupačka policija zbog sumnje da su izvršili više teških krađa i razbojništva. Prema našim saznanjima, sumnja se da je grupa počinioca veća i da će se narednih dana uhapiti još nekoliko za sada osumnjičenih.

Kako saznaje Telegraf , ova grupa je predhodnih nekoliko meseci upadala u kuće u više prokupačkih sela: Mršelj, Resinac, Trnava, pa čak i u kućama u Blacu, gde su uz fizičku upotrebu sile otimali od vlasnika kuća sve što su nalazili, a prvenstveno novac. U pitanju su bile krađe i teška razbojništva koja su oni obavljali u dužem vremenskom periodu i u drugim mestima, ali su, kako tvrdi naš izvor, predhodno dobro ispitivali situaciju u kući.

Čitavu noć policija je radila na njihovo hapšenju, pa su ih jutros prosledili tužiocu. Postoji sumnja da će se osumnjičenima priključiti još nekoliko lica za koje sada postoje indicije da su učestvovali u ovim krivičnim delima - kaže izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI SPIJUN

    26. decembar 2013 | 15:50

    Al prvo ih doooobro istamburajte posto ih roditelji nisu tukli na vreme ! Uracunajte i kamatu , godinama se to nakupi;)

  • srbenda

    26. decembar 2013 | 20:50

    100 godina robije... Ne pustajte stoku... Koliko su ih unesrecili smradovi mali!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA