Banda Deda Mrazova opljačkala zlataru u Tirani

Snimci kamera za nadzor su pokazali da su pljačkaši po ulasku u zlataru uperili oružje u zaposlene, a zatim potrpali veliku količinu zlatnih lančića, narukvica i prstenja u dve velike torbe

  • 4

Četvorica naoružanih pljačkaša prerušenih u Deda Mrazove su u predgrađu albanske prestonice Tirane na Badnje veče opljačkali jednu zlataru, iz koje su odneli nakit u vrednosti od 410.000 dolara, objavili su lokalni mediji.

Incident se dogodio u tržnom centru "Tirana Ist Gejt", u kojem su pljačkaši obučeni u kostime Deda mrazova uspeli da prođu obezbeđenje iako su bili naoružani sa dva kalašnjikova, preneli su svetski mediji.

Snimci kamera za nadzor su pokazali da su pljačkaši po ulasku u zlataru uperili oružje u zaposlene, a zatim potrpali veliku količinu zlatnih lančića, narukvica i prstenja u dve velike torbe. Samo dva minuta kasnije, oni su pobegli iz radnje prema vozilu u kojem ih je čekao saučesnik.

Kasnije je taj automobil pronađen zapaljen, a lopovi su pobegli bez traga. Albanska policija radi na rasvetljavanju te pljačke, u kojoj srećom niko nije povređen, navode mediji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA