• 28

PROGOVORILA: Kip žena iz Prijedora objasnila zašto je ćutala (VIDEO)

Umetnica Jelena Topić postavila je na Jutjubu snimak u kom objašnjava svoj performans i razloge zbog kojih je mesec dana stojala i ćutala na trgu u Prijedoru

  • 28

Jelena Topić, koja nepomično stoji na trgu Trgu majora Zorana Karlice, u Prijedoru, postavila je na Jutjubu video u kome objašnjava svoj performans i zašto je 30 dana bila na ulici svakodnevno.
Podsetimo, ona je mesec dana nepomično stajala na trgu,nije izgovarala ni reč, a jednom prilikom čak je i plakala, nakon što je jedna duševna bolesnica pokušala da je skine sa kutije.

- Ja sam Jelena Topić, rođena sam 1984. godine i student sam režije. Danas, 26. decembra 2013. prvi put se obraćam javnosti. Mesec dana sam svakodnevno bila na Trgu od 10 do 13 časova, bez obzira na vremenske uslove i dešavanje oko mene. Položaj koji bih zauzela prvi put nisam menjala. Iako sam delovala odsutno i ledenog pogleda, to je bio samo privid... - otkriva Jelena.

(E. T.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Т.М.

    Јак ти "Пројекат", нема шта. Седи 1.

  • Biske

    Smece. Bolje da je nastavila cutati.

  • Volim Da Lizem Evrokrem Sa Poklopca

    Jelena I wish you all the best girl... You dont have to explain people what you do,its the most matters what YOU KNOW!!! RESPECT JELENA!!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima