• 2

POŠTA: Državi smo uplatili 421.737.965 dinara, domaćinski se ponašamo

"Pošta Srbije" demantuje navode Državne revizorske institucije (DRI) da nije uplatila deo dobiti u budžet, i navodi da uredno i blagovremeno izmiruje svoje obaveze

  • 2

"Pošta Srbije" oglasila se povodom saopštenja Državne revizorske institucije da nije uplatila deo dobiti u budžet.
Iz "Pošta Srbije" to demantuju i navode da uredno i blagovremeno izmiruju sve obaveze, a da su uplatili i propisani deo dobiti za 2011. godinu u iznosu od 421.737.965 dinara.

- Direktor "Pošte Srbije" Milan Krkobabić, kao i drugi organi upravljanja postupaju veoma odgovorno i savesno u skladu sa svim zakonskim propisima i zaključcima osnivača. U trenutku stupanja na dužnost direktora Milana Krkobabića krajem 2012. godine na snazi je bio prethodni zaključak vlade kojim je bilo određeno da se deo dobiti za 2011. godinu koja pripada osnivaču nameni finansiranju troškova prijavljivanja građana za besplatne akcije s obzirom na to da sredstva za tu namenu nisu planirana republičkim budžetom. Onog trenutka kada je novim zaključkom vlade od 18. decembra 2013. godine utvrđena obaveza da neutrošena sredstva za ove namene uplati u budžet, to je odmah urađeno u propisanom roku od sedam dana - navodi se u saopštenju "Pošta Srbije".
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • saladin veličanstveni

    ali za 4 dana će 2014.godina!!!kakva 2011???

  • Tutor

    Koji mufljuzi, ispade da je svaki radnik preko svoje plate zaradio 30-40 evra za godinu dana. Više zarađuje JP „Prosjaci“.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima