AUSTRIJA: Srbin iskasapio ženu zbog prazničnog troškarenja

Čovek koji je nožem isekao suprugu u šoping centru u Gracu tvrdi da uopšte nije imao nameru da je ubije, samo ga je nerviralo što bahato troši novac

  • 19

Srpski bračni par se posvađao u garaži šoping centra u Gracu, kada je čovek (45) jurio i isekao nožem suprugu (29), jer je smatrao da je potrošila previše novca u prazničnom šopingu.

 

Očevici kažu da je 15 centimetara dugim nožem ubadao i sekao ženu koja je bežala po garaži, a kada je primetio prolaznike, ugurao ju je u kola. Međutim, čim se automobil zaustavio, uspela je da pobegne nakratko, dok je nije opet stigao i nastavio da seče.

 

Čovek je odustao kada se povećao broj očevidaca i pobegao kolima iz garaže, ali ga je policija stigla u blizini sledećeg šoping centra. Tokom saslušanja je priznao da je napao ženu, ali tvrdi da nije imao nameru da je ubije.

 

Žena je hitno operisana i sada je van životne opasnosti. Bračni par živi u Austriji već 11 godina i sukobi u vezi sa novcem su uobičajeni za njih, pa je suprug već imao zabranu prilaska zajedničkom stanu, što je bio razlog njihovog susreta u šoping centru.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Vesti-online.com)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    27. decembar 2013 | 15:15

    Kada nije imao nameru da je ubije,sta ce mu noz u shoping centru? ovaj se nece smiriti dok je ne ubije

  • Nina

    27. decembar 2013 | 15:28

    Da li vi znate sta znaci rec "iskasapiti"? Ja bih rekla da ne. !

  • Thrylos

    27. decembar 2013 | 15:28

    Hteo da zeni sponzorusu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA