Ministar Antić žestoko protiv povećanja putarina!

- Ne mogu da prihvatim da se ta nedostajuća sredstva nalaze tako što će se trošak prevaliti preko leđa građana - naglasio je ministar saobraćaja

  • 4

Ministar saobraćaja Aleksandar Antić izjavio je danas da za njega nije prihvatljiva inicijativa Puteva Srbije za povećanje cene putarine.

Reagujući na izjavu v. d. generalnog direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka o predlogu za povećanje putarine od 20 odsto, Antić je u saopštenju naveo da Ministarstvo saobraćaja razmatra više opcija kako da se nadomeste nedostajuća sredstva.

- U okviru tih aktivnosti Putevi Srbije su u obavezi da sprovedu celovitu i ozbiljnu analizu svog ukupnog poslovanja, koja bi pokazala koliki je iznos nedostajućih sredstava - naveo je Antić.

Takođe, analiza treba da ukaže na to da li postoje nepotrebni troškovi kao i da predloži mere koje bi omogućile racionalizaciju i sagledavanje unutrašnjih rezervi preduzeća.

- Ne mogu da prihvatim da se ta nedostajuća sredstva nalaze tako što će se trošak prevaliti preko leđa građana - naglasio je Antić, napominjući da savršeno dobro razume da postojeća sredstava za održavanje puteva i bezbednost saobraćaja nisu dovoljna i da su značajno manja u odnosu na vreme od pre nekoliko godina.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoranM

    27. decembar 2013 | 18:12

    Divan neki čovek. Uvek je zabrinut za građane.

  • Djordje

    27. decembar 2013 | 23:11

    Zapamtimo ove reci i datum :danas je 27.decembar2013 !!!Poskupljenje sledi u KRATKOM roku.

  • Toma

    27. decembar 2013 | 18:24

    E,da su nam svi ministri takvi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA