• 4

SLIKAJ I PLATI: Revolucionarni način plaćanja!

Za uplatu je potrebno svega par jednostavnih komandi u aplikaciji: fotografisanje računa i potvrde slanja i transakcije. Na ovaj način se može platiti bilo koji račun - struja, telefon, komunalije

  • 4

Erste banka je ove nedelje na tržište Srbije uvela potpuno nov način plaćanja mesečnih i drugih računa. Reč je o servisu "Slikaj i plati", koji je deo Erste mBanking aplikacije za pametne telefone.
Aplikacija je trenutno dostupna za android uređaje, a uskoro će biti na raspolaganju i korisnicima iOS uređaja.

Za uplatu je potrebno svega par jednostavnih komandi u aplikaciji: fotografisanje računa i potvrde slanja i transakcije. Na ovaj način se može platiti bilo koji račun - struja, telefon, komunalije.
Osim ove, Erste mBanking aplikacija ima i brojne druge funkcionalnosti: sva plaćanja, detaljne preglede tekućih, kreditnih i štednih računa, ugovaranje i ažuriranje trajnih naloga, ugovaranje dodatnih usluga poput SMS servisa i Kusur štednje, menjačke poslove, preglede plaćanja, slanje poruka banci...
Mesečna naknada za korišćenje servisa mobilnog bankarstva Erste banke iznosi 70 dinara, a naknade za plaćanje pojedinačnih računa iste su kao i kod plaćanja putem servisa elektronskog bankarstva NetBanking.
(Telegraf.rs)
 

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DejaNbgd

    Ja mogu da slikam, ali ne mogu da platim.

  • Petar Arsenijevic

    Ja cu da uslikam novac i kao da sam platio.

  • Lud Zbujen

    Ako mislite da se slikam a vi platite to za mene i ovako mogu da se slikam bez para

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima