Remont pruge na Koridoru 10 iz ruskog kredita

Generalni direktor Železnica Srbije Dragoljub Simonović izjavio je danas da će od 10. januara 2014. u Srbiju stići sve šine neophodne za remont šest deonica na Koridoru 10, dugih 112 kilometara

  • 2

Generalni direktor Železnica Srbije Dragoljub Simonović izjavio je danas da će od 10. januara 2014. u Srbiju stići sve šine neophodne za remont šest deonica na Koridoru 10, dugih 112 kilometara.

- Pruge će biti remontovane zahvaljujući ruskom kreditu - rekao je Simonović prilikom obilaska železničke stanice Preševo.

Simonović je sa saradnicima posetio danas železničke stanice Preševo, Ristovac i Vranje, jer se na pruzi Niš ­- Preševo nalaze tri deonice koje će se raditi iz ruskog kredita.

- Tokom 2015. i 2016. godine remontovaćemo oko 50 kilometara na pruzi Niš - Preševo i to na deonicama Vinarci - Ðorđevo, Ristovac - Vranjska Banja i Bujanovac - Bukarevac - najavio je Simonović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk popovic

    28. decembar 2013 | 21:28

    Simo ti si bivsi, dzaba sad izjave o ruskom kreditu. Gledaj ti sta ces sa onim starim gvozdjem kad te pozovu na informativni razgovor u ukp

  • NN

    28. decembar 2013 | 15:48

    Idite u Vrcin i vidite sta je jedan do skoro bedan covek napravio za samo godinu i po dana vlasti, a sad ce postati smeker zbog kredita,a bar pola ce otici njemu u dzep.Ni ova vlast nije nista bolja od predhodne,ne zna se ko vise krade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA