Mediji u regionu: U Srbiji akcija hapšenja narko-dilera

Regionalni mediji su danas izvestili o velikoj akciji razbijanja grupa trgovaca drogom u Srbiji "Grom 1"

  • 1

Regionalni mediji su danas izvestili o velikoj akciji razbijanja grupa trgovaca drogom u Srbiji "Grom 1". Agencija Fena je napomenula i da prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u podne izvestio javnost o rezultatima istrage 24 sporne privatizacije, čime ispunjava obećanje dato po stupanju na dužnost.

Reč je, navodi Fena, o slučajevima privatizacije čiju je reviziju 2011. godine zatražila Evropska komisija pošto je nekoliko velikih evropskih kompanija zatražilo od nje pomoć u zaštiti vlasničkih prava.

"Pljačkom i korupcijom u okviru ovih privatizacija, karakterističnim za Srbiju u tranziciji i druga društva u tranziciji, bavila se uz velike teškoće i otpore nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać", prenosi agencija iz BiH.

Fena podseća i da je Vučić, po stupanju na dužnost, najavio borbu protiv korupcije i kriminala i preispitivanje spornih privatizacija, a ove nedelje saopštio da su policija i ostali državni organi završili sve poslove u okviru istrage spornih privatizacija i da ostaje da se vidi koliko će optužnica biti podignuto.

"U Srbiji još jedna velika akcija protiv narko-dilera", prenela je Hina.

I Hina i Mia su navele da je policija danas pretresla više od 1.000 objekata i uhapsila najveće narko dilere i podsetile da je u okviru prethodne akcije, sprovedene 6. decembra, procesuirano 274 ljudi i zaplenjen 21 kilogram narkotika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalmatinac

    28. decembar 2013 | 19:10

    Pocelo je sa Dosom a vrhunac postignut sa "Ddemokratama"sve je izgledalo kao u pustinji Kalahari kada copori lavova i hijena cupaju meso sa ostarelog slona.Vucicu kapa dole,svaka cast uradi sve da nam Majka srbija opet bude majka jednako za sve njene gradjane,zelim tebi i tvom timu potpuni uspeh.Pozdrav sa ove strane atlantika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA