• 1

EPS: Sve rashode odobrila Vlada Srbije

Elektroprivreda Srbije saopštila je danas da bez saglasnosti Vlade nije isplaćivala novac za sponzorstva sportskih društava, ističući da nijedan "dinar nije isplatila na crno"

  • 1

Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da bez saglasnosti Vlade nije isplaćivala novac za sponzorstva sportskih društava, ističući da nijedan "dinar nije isplatila na crno".

"Ugovori o sponzorstvu sa sportskim savezima potpisani su pred kamerama u prisustvu ministara prethodne Vlade, do leta 2012, a nova Vlada Srbije nije osporila Godišnji plan poslovanja kojim je to bilo predviđeno", navodi se u saopštenju EPS-a povodom izveštaja Državne revizorske institucije o poslovanju EPS-a za 2012. godinu.

Kako se navodi, godišnji program poslovanja JP EPS, kao i zavisnih privrednih društava, za 2012. godinu izrađen je u roku propisanom zakonom i dostavljen je Vladi Srbije u decembru 2011. godine, ali je i pored svih napora usvojen tek u novembru 2012. godine.

Davanjem saglasnosti Vlade na Godišnji program poslovanja JP EPS, 8. novembra 2012. godine, odobrene su, iako naknadno, i sve planske pozicije prihoda i rashoda JP EPS, uključujući i planove nabavki.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima