• 6

Podizanje novca na bankomatu - 90 do 200 dinara!

Za podizanje novca najbolje bi bilo da koristite bankomate vaše banke u kojoj i primate platu, savetuje struka. U tom slučaju ove usluge su besplatne, dok se podizanje novca na bankomatu drugih banaka naplaćuje od 90 do 200 dinara

  • 6

Za podizanje novca najbolje bi bilo da koristite bankomate vaše banke u kojoj i primate platu, savetuje struka. U tom slučaju ove usluge su besplatne, dok se podizanje novca na bankomatu drugih banaka naplaćuje od 90 do 200 dinara, a provizija može da bude i od 1,5 do tri odsto od transakcije.
Proviziju u bilo kom slučaju ne naplaćuje banka čiji se bankomat koristi, već banka izdavalac kartice, a kasnije te dve kuće među sobom, prema internom dogovoru dele taj prihod.

Klijenti Unikredita platiće proviziju za podizanje novca na drugim bankomatima u zemlji jedan odsto ako koriste “viza” i “maestro” debitne kartice, a minimum 150 dinara, dok će u slučaju “dina” kartice provizija iznositi jedan odsto ili minimum 50 dinara. Za kreditne kartice provizija će iznositi dva odsto, a minimum 250 dinara.
Podizanje keša na tuđim bankomatima
Inteza 2% za debitne, min. 90 dinara
Inteza 3% za kreditne, min. 150 dinara
Prokredit 1,5 odsto za debitne, min. 100 dinara
Sosijete ženeral 150 dinara debitne “viza” i “master”
Sosijete ženeral 200 dinara za debitne “dina”
Sosijete ženeral 3% za kreditne, a min. 300 dinara
Unikredit 1%, min. 150 dinara za debitne “viza” i “maestro”
Unikredit 1%, min. 50 dinara za debitnu “dina”
Unikredit 2%, min. 250 dinara za kreditne
(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    Radite kešom, to UVEK funkcioniše i najbrže! Te fore se forsiraju da novac bude u banci avi kada dižete SVOJ novac plaćate za to. I uskoro nema mogućnosti ni da se diže velika svota. Sve ovo u ime"vaše sigurnosti" a uskoro počinje i pitanja odakle ti 200e koje želiš da staviš na svoj račun. Kontrola..

  • Patriota

    Zato što je ovo lopvska država.....

  • Boki

    U redu, zna se kolika je provizija provizija odprilike. Ko stalno podize novac zna za te fore. Medjutim, idem sa drugaricom gradom, stanemo na bankomat Komercijalne banke da podigne novac. Na racunu je imala 16.000, podigla je 10.000, ostalo na racunu 4000. Ko ce mi objasniti tu matematiku, kome se zaliti?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima