• 6

Podizanje novca na bankomatu - 90 do 200 dinara!

Za podizanje novca najbolje bi bilo da koristite bankomate vaše banke u kojoj i primate platu, savetuje struka. U tom slučaju ove usluge su besplatne, dok se podizanje novca na bankomatu drugih banaka naplaćuje od 90 do 200 dinara

 • 6

Za podizanje novca najbolje bi bilo da koristite bankomate vaše banke u kojoj i primate platu, savetuje struka. U tom slučaju ove usluge su besplatne, dok se podizanje novca na bankomatu drugih banaka naplaćuje od 90 do 200 dinara, a provizija može da bude i od 1,5 do tri odsto od transakcije.
Proviziju u bilo kom slučaju ne naplaćuje banka čiji se bankomat koristi, već banka izdavalac kartice, a kasnije te dve kuće među sobom, prema internom dogovoru dele taj prihod.

Klijenti Unikredita platiće proviziju za podizanje novca na drugim bankomatima u zemlji jedan odsto ako koriste “viza” i “maestro” debitne kartice, a minimum 150 dinara, dok će u slučaju “dina” kartice provizija iznositi jedan odsto ili minimum 50 dinara. Za kreditne kartice provizija će iznositi dva odsto, a minimum 250 dinara.
Podizanje keša na tuđim bankomatima
Inteza 2% za debitne, min. 90 dinara
Inteza 3% za kreditne, min. 150 dinara
Prokredit 1,5 odsto za debitne, min. 100 dinara
Sosijete ženeral 150 dinara debitne “viza” i “master”
Sosijete ženeral 200 dinara za debitne “dina”
Sosijete ženeral 3% za kreditne, a min. 300 dinara
Unikredit 1%, min. 150 dinara za debitne “viza” i “maestro”
Unikredit 1%, min. 50 dinara za debitnu “dina”
Unikredit 2%, min. 250 dinara za kreditne
(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Mladen

  Zasto u ovoj zemlji kad treba da podignete nivac na bankomatu koji nije bankomat vase domicilne banke, nema upozorebja na ekranu koliko kosta ta operacija sa mogucnoscu da odustanete ako vam se ne placa tolika provizija?????

  47
  2

  Podelite komentar

 • Bojan

  Radite kešom, to UVEK funkcioniše i najbrže! Te fore se forsiraju da novac bude u banci avi kada dižete SVOJ novac plaćate za to. I uskoro nema mogućnosti ni da se diže velika svota. Sve ovo u ime"vaše sigurnosti" a uskoro počinje i pitanja odakle ti 200e koje želiš da staviš na svoj račun. Kontrola..

  19
  2

  Podelite komentar

 • Patriota

  Zato što je ovo lopvska država.....

  15
  1

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima