Srbinu u hrvatskoj vladi prete streljanjem!

Peticija za streljanje Željka Jovanovića Jove, hrvatskog ministra nauke, obrazovanja i sporta pojavila se na društvenoj mreži Fejsbuk. Političar poručio da ga slobodno kontaktiraju ne bi li im preporučio psihijatra

  • 5

Grupa koja nosi naziv "Peticija za streljanje Željka Jovanovića-Jove", hrvatskog ministra nauke, obrazovanja i sporta, pojavila se na Fejsbuku.

Jovanović je riječkom Novom listu rekao da policiji zasad nije prijavio nikoga, ali je na svom Fejsbuk profilu napisao da ga je na postojanje 'bolesne grupe' upozorio jedan prijatelj.

- Ja jesam lekar, ali za članove te grupe ipak je nadležan subspecijalista. Poznajem nekoliko vrsnih psihijatara i rado ću im preporučiti nekog od njih. Neka me slobodno kontaktiraju preko Fejsbuka. Možda ću da osnujem i Fejsbuk grupu za pomoć toj ekipi - izjavio je Jovanović.

Grupu "za streljanje Željka Jovanovića-Jove" promoviše osoba koja se predstavlja kao Dinko Peličević, koji navodi i da će preki sud biti povučen ako ministar da ostavku i nastavi da živi po Božjim zapovestima.

Policija je nedavno privela jednog korisnika Fejsbuka zbog vređanja i pretnji Jovanoviću.

(Telegraf.rs / Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan Trebinje

    30. decembar 2013 | 18:16

    Dobro je prosao,mogli su i gasnu komoru preporuciti,poznavajuci tu izopacenu naciju.Genetika je cudo

  • Dojče Kavana

    30. decembar 2013 | 22:18

    Kako god hoćete,ali vi hrvati NE možete bez Srba!!!! Sviđalo se to vama ili ne tako je!!!!!!

  • Zagy

    30. decembar 2013 | 16:52

    Srbin na ministarskoj poziciji u hrvatskoj kojeg je najbolje opisao Mamić što se i pokazalo točnim opisom s obzirom što je uradio do sada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA