• 5

Optužio ženu da nije bila devica, pa osuđen na bičevanje

Optuženi muškarac, poreklom iz Jemena, osuđen je u Saudijskoj Arabiji na kaznu bičevanjem zbog toga što nije pružio dokaze kojima bi potkrepio svoje optužbe da se njegova supruga pre nego što se venčala sa njim već udavala

  • 5

Sudija u gradu Meka u Saudijskoj Arabiji naložio je da jedan muškarac dobije 20 udaraca bičem zbog toga što je svoju suprugu optužio da nije bila devica u trenutku kada su se venčali, objavio je danas saudijski vebsajt Al-Šark.
Optuženi muškarac, poreklom iz Jemena, osuđen je na kaznu bičevanjem zbog toga što nije pružio dokaze kojima bi potkrepio svoje optužbe, navodi saudijski novinski sajt, a prenosi AP.

On je, kako piše Al-Šark, optužio svoju suprugu u prisustvu njenog oca i drugih, starijih suseda kako je lagala da je devica.
On, takođe, tvrdi da se ona, pre nego što se venčala sa njim, već udavala i razvela, a da je prema bračnom ugovoru morala biti devica u trenutku kada su stupili u brak, što se i podrazumeva u konzervativnim delovima arapskog sveta.
Uvređena supruga se, posle muževljevih optužbi, obratila sudu kako bi odbranila svoju čast i reputaciju, navodi saudijski vebsajt.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uskoro

    I onda kažu kako su žene u islamu ugrožene.

  • Ime i Prezime

    Koji dokas da nije devica? Dlaku

  • Burduš

    Tako treba sa idiotima. Saudijci su zakon. Bicevanje nego sta!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima