Lopov vratio telefon vlasniku, jer mu se nije dopao stari model

Napadač se našao u šoku kada je ugledao svoj plen i odlučio je da ga se odrekne, a žrtva misli da je zbog toga što ne bi dobio ni paru za njega

  • 3

Nasilni lopov je bio toliko razočaran zastarelim telefonom koji je oteo Kevinu Kuku (25) na ulici, da ga je vratio vlasniku.

Kevin Kuk je šetao kroz Central park u Njujorku sa prijateljem, kada su im prišla dvojica napadača preteći da će ih ubiti ako im ne daju mobilne telefone. Kada je Kuk predao svoj telefon pljačkašu, nasilniku se nije dopalo kada je video da je u pitanju stari model i vratio ga je.

- Kada je video moj telefon, rekao je: "Šta je ovo?", a zatim mi ga je dao nazad - rekao je Kevin Kuk.

On je dodao da mu je sve bilo zabavno i da pretpostavlja da je pljačkaš mislio da nikako neće moći da proda stari model telefona. Oba lopova pobegla su pre nego što je policija uspela da ih uhvati.

(Telegraf.rs / Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    31. decembar 2013 | 12:13

    Haha ja se secam situacije sa buvljaka, covek izlozio svoju kolekciju polovnih telefona uglavnom starijih i u jednom memontu jedan telefon pocinje da zvoni. On gleda i ne moze da veruje sta se desava, zaboravio da izbaci karticu kada je ukrao telefon... :)

  • joE

    31. decembar 2013 | 12:04

    I deci treba kupovati tako lose telefone

  • Srb^in

    31. decembar 2013 | 12:18

    Obrukao se covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA