• 2

KRALJEVO: Uhapšena trojica provalnika zbog 55 krađa

Sumnja se da su D. M. (22), D. J. (37) i A. T. (19) uz upotrebu fizičke snage i podesnog predmeta obijali porodične kuće, stanove, pomoćne objekte, ugostiteljske objekte i prodavnice odakle su krali novac, nakit, tehničku robu, oružje i druge vrednije predmete

  • 2

Kraljevačka policija rasvetlila je seriju od 55 krivičnih dela teških krađa izvršenih tokom godine na području grada Kraljeva, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu.

Zbog sumnje da su izvršili krađe, policijski službenici su uhapsili i po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu zadržali do 48 sati D.M. (22), D.J. (37) i A.T. (19) iz Kraljeva.

Sumnja se da su ova trojica uz upotrebu fizičke snage i podesnog predmeta obijali porodične kuće, stanove, pomoćne objekte, ugostiteljske objekte i prodavnice odakle su krali novac, nakit, tehničku robu, oružje i druge vrednije predmete.

Po nalogu sudije Osnovnog suda u Kraljevu, policija je izvršila pretres stanova i drugih prostorija osumnjičenih i tom prilikom pronašli deo ukradenih predmeta koje su uz potvrdu, vraćeni vlasnicima.

Policija će osumnjičene, u zakonskom roku, privesti Osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu, a nastavlja se rad na rasvetljavanju svih okolnosti vezanih za izvršenje ovih krivičnih dela.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Komentari

  • Т.М.

    Падобранац који прети политичару и слика и пуно име и презиме у медијима а тешким лоповима анонимност и пуна заштита? Због чега?

  • Bata Raka

    Deca i magarac od 37 god

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima