Zaječar: Darivanje čuvara mira i bezbednosti!

Čestitajući Novu godinu Predsednik Skupštine Grada Zaječara Saša je graničarima poželeo puno zdravlja, uspeha, dobru energiju i mirnu noć. Na poklonima i čestitkama zahvalili su Ivan Živić, zamenik komandira stanice granične policije Vrška Čuka i Ivica Aranđelović, vođa smene carinske ispostave na ovom prelazu

  • 4

Predsednik Skupštine Grada Zaječara Saša Mirković i gradonačelnik Velimir Ognjenović u novogodišnjoj noći obišli su pripadnike granične policije i carinike na graničnom prelazu Vrška Čuka. Uručili su dežurnima po zlatnik Grada Zaječara i 10.000 dinara.

Čestitajući Novu godinu MIrković je svima poželeo puno zdravlja, uspeha, dobru energiju i mirnu noć. Na poklonima i čestitkama zahvalili su Ivan Živić, zamenik komandira stanice granične policije Vrška Čuka i Ivica Aranđelović, vođa smene carinske ispostave na ovom prelazu.

Čelnici grada posetili su zatim i dežurnu službu Policijske uprave Zaječar. Onima koji novogodišnju noć provode radno, uručili su po 10.000 dinara, a četiri najuspešnija policijska službenika dobila su i po veliki zlatnik Grada Zaječara za najbolje postignute rezultate rada u 2013. godini.

Delegaciju grada dočekao je načelnik Policijske uprave Zaječar Goran Tomić koji je zahvalio na poklonima. Mirković je izrazio zadovoljstvo što policija i u novogodišnjoj noći brine o bezbednosti svih građana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    1. januar 2014 | 14:40

    E njima samo pokloni fale...carinici i panduri?! Pa da li ste vi normalni...svi vi ste na drzavnoj sisi i medjusobno se poklanjate od nasih para...a ne zna se koja od svih tih organizacija je veci trulez. Dok ljudi koji stvarno rade i stvaraju nesto, zaradjujuci svaki dinar krvavo nemaju leba da jedu vi se sprdate sa narodom!

  • dalibort

    1. januar 2014 | 19:07

    Svaka cast gradskim zvanicnicima sto obilaze i brinu za ljude koji u novogodisnjoj noci rade...Samo tako nastavite!!!

  • Patriota

    1. januar 2014 | 16:53

    Sasa, Veljo, hvala vam sto mislite na one koji cuvaju nas san, nasu decu.... HVALA I SRECNA NOVA GODINA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA